zappa Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Ale strzeliłeś Tymbarka za nasze zdrowie? :flesje: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nreb Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Yuby miałeś mnie dziś odwiedzić i coś zabrać z tego co wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 No proszę was, to ja latam po deszczu, moknę, łapie uślizgi, a tu brak ludzi...... Ach miękkie faje. Ja walilem wodke w domu. Dzisiaj sucho (tylko zimno). Moze po pracy troszke pojezdze i podjade do 2oo zobaczyc czy cos sie dzieje (ok. 18:00). Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Wpadlem na chwile, ale o 18.00 4 motocykle raptem staly. Nikogo znajomego. Wiec sie zawinalem, bo za chwile musze wychodzic, a jeszcze wypadaloby sie ogarnac. Kiedys sie trzeba w 2oo na spokojnie ustawic. Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 A co rozumiesz pod pojęciem "na spokojnie"? :icon_mrgreen: Może jakoś koło 24.10? :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Na spokojnie - tzn z wyprzedzeniem, zeby zadne zdarzenia losowe nie byly w stanie przeszkodzic w moim przybyciu. :) Oczekuje twojego powrotu i wtedy sie urzadzi spotkano w 2oo (jesli bedzie otwarte, bo powoli zaspy sniezne sie tworza). Moze przy odrobinie szczescia lato powroci i nawet na motocyklu sie uda przyjechac. Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Zatem uprzejmie donoszę iż wróciłam :biggrin: Powracam do propozycji 24.10 mam nadzieję, że to wystarczająco odległa data :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 propozycji 24.10 mam nadzieję, że to wystarczająco odległa data :icon_mrgreen: A co wtedy planujesz ? Sex party, singers party, badz jakies inne party ? :icon_razz: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Hmmmm.... 26.10 ma się no te ten tego.... 16ste urodziny :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Hmmmm.... 26.10 ma się no te ten tego.... 16ste urodziny :icon_twisted: No to ... ten .... tego .... no wiesz ............. :icon_rolleyes: Mozesz adres gdzie bedzie :flesje: podac na PW :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 ... singers party ... Chcesz pośpiewać ? :icon_twisted: pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Majkel to podobno mistrz Karaoke :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Skoro juz wrocilas to czemu dopiero za wieki sie widzimy? Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Chętnie poklepię Cię po dupie Kati. Zapewne w prezencie urodzinowym :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Chętnie poklepię Cię po dupie Kati. Jam niegodna takich zaszczytów :bigrazz: Skoro juz wrocilas to czemu dopiero za wieki sie widzimy? No to kiedy? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi