Kati Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Majkel zadzwonię jutro to się ustali :buttrock: Jeżeli dotrzemy to raczej koło 20:00 :crossy: :flesje: P.S. Ty wiesz, że u mnie kalejdoskop zmian.... ale jedno pozostaje niezmienne :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropeczka Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Majkel zadzwonię jutro to się ustali :buttrock: Jeżeli dotrzemy to raczej koło 20:00 :crossy: :flesje: P.S. Ty wiesz, że u mnie kalejdoskop zmian.... ale jedno pozostaje niezmienne :icon_mrgreen: no coz.. ja prace koncze o 17 ale jeszcze musze podbic do centrum zalatwic sprawe ktora moze mi zajac rowniedobrze 5 albo 55 minut :] wiec kij wie o ktorej dotre :P 19 - 20 zapewne :) A obstawa sie pewnie pojawi po 22 ;) Monsz ma mnie na jazdy :crossy: w koncu odstawic :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 A Ja znów ma z 4-y promile ........ :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 [...]ale jedno pozostaje niezmienne :icon_mrgreen: Ciekawe co ? Ten sam facet :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Bylem wczoraj ok 20.00 ale jakos w miare spokojnie bylo. Kilkanascie sprzetow. Milo, przyjemnie. Wypilem tymbarka (przy okazji troche go wypily niestety i moje spodnie) i polecialem. Nie znam was wiec nie wiem czy ktos z was tez wtedy byl... A dzisiaj niestety nie dam rady tam podjechac o wlasnych silach (chyba ze przejazdem jak bede jechal odstawic sprzet przed libacja). Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 No i tak jak przewidywałam tkwię dziś w robocie do nocy :banghead: W związku z czym w 2oo pojawię się dopiero w drugiej połowie października jak wrócę do Polski :buttrock: Oskar a od kiedy Ty nas nie znasz? :biggrin: Aż tak narozrabialiśmy, że się nie przyznajesz :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Wybiera się ktoś dziś? pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Mnie po wczorajszym w gardle kuje i mam temperaturę, muszę zbastować...... :bigrazz: Ale w sobotę..... Yubasku twardym trza być a nie mientkim :biggrin: Dzisiaj to późno z roboty wychodze więc nie wiem czy tam ktoś jeszcze będzie :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Oskar a od kiedy Ty nas nie znasz? :biggrin: Aż tak narozrabialiśmy, że się nie przyznajesz :biggrin: Pisalem o srodzie - a wtedy was nie bylo. Jakbys byla to przeciez bym Cie poznal (nawet bez uszu zajaca ;) ). Wczoraj niestety w sposob niezmotoryzowany upajalem sie w innym miejscu (przez co dzisiaj caly dzien cierpie z powodu kaca). Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Jakbys byla to przeciez bym Cie poznal (nawet bez uszu zajaca ;) ). Wczoraj niestety w sposob niezmotoryzowany upajalem sie w innym miejscu (przez co dzisiaj caly dzien cierpie z powodu kaca). To był królik :biggrin: Cierp ciało jak żeś chciało w środku tygodnia z Golden'owymi pijakami po knajpach się szwędać :icon_mrgreen: :flesje: Widzimy się obowiązkowo po moim urlopie :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 To był królik :biggrin: Cierp ciało jak żeś chciało w środku tygodnia z Golden'owymi pijakami po knajpach się szwędać :icon_mrgreen: :flesje: Widzimy się obowiązkowo po moim urlopie :icon_twisted: Widze ze nic sie przed Toba nie ukryje. 3mam za slowo z tym spotkaniem po urlopie (a kiedy Ci sie ten urlop konczy?). Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Widze ze nic sie przed Toba nie ukryje. 3mam za slowo z tym spotkaniem po urlopie (a kiedy Ci sie ten urlop konczy?). No pewnie, że nic :icon_mrgreen: Po 15.10 będę się odzywać :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 To niezly masz ten urlop.... udanego wypoczynku. Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 No to bonć a ja zobacże :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Czwartek 19:15, są chętni na Tymbark. Ja będę. Mariuniu, tak kusisz że poważnie się zastanowię. Buziaki. Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi