KLAUDIUSZ Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Sorki Panowie ale dzisiaj odpadam ........... :( Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Ja bym podjechal - ale was rozpoznam? Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Oskar, w czwartek podjedź z Kropką bez "obstawy" zapewne będziemy .... :crossy: ..... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 W czwartek (nie)stety upajam sie intensywnie, wiec wyklucza to moje przybycie do 2oo. :( Szkoda... Moze innym razem. :D Dzisiaj chyba zaryzykuje i podjade - jak nikogo znajomego nie spotkam to Tymbark i wracam. Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Szkoda... Moze innym razem. :D Jak wrócę z urlopu... moje urodziny będą :biggrin: i spróbuj nie być to przyjadę do Ciebie do biura, zrobię dym i za łepetynę wyciągnę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Sorki Panowie ale dzisiaj odpadam ........... :( klasyka... :biggrin: :biggrin: :biggrin: Jak ktoś zainteresowany to w środę po rybce pewnie wpadniemy w parę paździeży na after przed 22.00 :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 robiłem robiłem i kur... nie zrobiłem hamulcy w Viadrze tylne sie zapiekły i jutro od nowa dłubanie :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Oskar, w czwartek podjedź z Kropką bez "obstawy" zapewne będziemy .... :crossy: ..... :biggrin: Oj kusisz, kusisz .... :cool: O ktorej ? Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Było w pytę. :biggrin: Jak Ty byłeś to musiało być w pyte :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Oj kusisz, kusisz .... :cool: O ktorej ? Majkel uważaj bo znowu po uszach oberwiesz :bigrazz: Jeżeli będziemy to zapewne około 19:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Dzisiaj może mi się terminarz nie popieprzy i ok 19 wpadne. Klaudek, dasz rade dzisiaj? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Majkel uważaj bo znowu po uszach oberwiesz :bigrazz: Jakie znowu ?? :icon_mrgreen: A moze jutro ? :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 No nie wiem, nie wiem, o 20:30 jestem ustawiony już ...... ale może sie plan rypnie to wpadne :biggrin: Dam znać wcześniej. Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Jakie znowu ?? :icon_mrgreen: A moze jutro ? :crossy: Dobra nie znowu ale jak zawsze :icon_mrgreen: Jutro, jutro przecież napisałam, że w czwartek :bigrazz: jeżeli nic się nie zmieni :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 [...]jeżeli nic się nie zmieni :crossy: U Ciebie co chwila cos sie zmienia :icon_mrgreen: Jutro od 18.30 mam spotkanie w Ursusie i nie wiem do ktorej sie przeciagnie :crossy: :flesje: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi