oscar Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Mnie wtorek czy inny dzien tygodnia nie straszny. Kolke sie wypilo, pogadalo, potem jeszcze przejazd kontrolny przez miasto. A w weekend spotkamy sie z niedzielnymi kierowcami ;) Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Mnie wtorek czy inny dzien tygodnia nie straszny. Kolke sie wypilo, pogadalo, potem jeszcze przejazd kontrolny przez miasto. A w weekend spotkamy sie z niedzielnymi kierowcami ;) Ale my nie na 2oo tylko piwo .....:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Ja nie mam moto około 10dni, więc będę się upajał alkoholem i seksem. Czyli to co tygrysy lubią najbardziej..... (jak są pozbawione 2oo) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropeczka Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 (edytowane) O weekendzie mowa była... a dokładnie o sobote chodzi :bigrazz: Ale obiecaj, że tym razem grzeczna będziesz :biggrin: taakkk taaakk.. stanowczo o sobotę! chyba, że ktoś ściągnie mojego kierownika z wczasów i gwałtem zmusi do zmiany grafiku! oddam szefa w dobre ręce :D :icon_twisted: ktoś chętny??? :D :D :D a kiedy to ja przepraszam bywam nie grzeczna? :D ja jak <anioł> :D :icon_mrgreen: Edytowane 4 Sierpnia 2009 przez kropeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 a kiedy to ja przepraszam bywam nie grzeczna? :D ja jak <anioł> :D :icon_mrgreen: 2 tygodnie temu...... :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropeczka Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 2 tygodnie temu...... :icon_twisted: ja sobie wypraszam, nic nie pamiętam! :D więc jak??? kto się pisze na sobotę??? :) :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 ja sobie wypraszam, nic nie pamiętam! :D więc jak??? kto się pisze na sobotę??? :) :flesje: Twoje szczęście... :biggrin: A więc sobota od 19:00 w 2oo, co będzie później czas pokaże :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluszczy Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 bede sobota 19:00. ciekawy jestem tego "póżniej", co czas pokaze :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 (edytowane) bede sobota 19:00. ciekawy jestem tego "póżniej", co czas pokaze :icon_razz: W sobotę zapraszamy .... :bigrazz: Edytowane 5 Sierpnia 2009 przez Kati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluszczy Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Bylem w szkoku jak przejezdzalismy z oscarem z 2oo na cargo zobaczyc czy ktos jest i stojac na swiatlach przy cargo podeszla do nas starsza pani i mowi: "uwazajcie bo tam dalej policja lapie na radar" :eek: bylem w szoku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirdawid Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 W sobotę zapraszamy .... :bigrazz: A będą jakieś atrakcje :icon_question: , bo właśnie moto umyłem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 A będą jakieś atrakcje :icon_question: , bo właśnie moto umyłem :icon_mrgreen: Streaptise..... Kask i kominiarkę zdejmę.... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluszczy Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Kask i kominiarkę zdejmę.... :icon_mrgreen: to jako wstep? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirdawid Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Streaptise..... Kask i kominiarkę zdejmę.... :icon_mrgreen: Chociaż kurtkę rozepnij :icon_twisted: a potem sie zobaczy :icon_mrgreen: Jakies kolezanki chetne na wystep jeszcze sa :icon_question: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 to jako wstep? :icon_mrgreen: wstęp, początek i koniec.... :biggrin: Chociaż kurtkę rozepnij :icon_twisted: a potem sie zobaczy :icon_mrgreen: Jakies kolezanki chetne na wystep jeszcze sa :icon_question: :cool: Co za dużo to nie zdrowo... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi