rebel Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 To i ja wyskocze...no chyba że deszczyk spadnie to mnientka pałka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Jutro ma być +27 i L A M P A ..... więc powinniśmy polatać konkretnie ..... Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 (edytowane) To był bardzo miły wieczór :D....dziękuje wszystkim :) Edytowane 22 Lipca 2009 przez rebel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 .....aaaaa właśnie .... siedziałem na Czopku :buttrock: No było "w cipke" :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Dziękuje wszystkim, a jest komu było 9 motocykli, popałowaliśmy trochę, poznaliśmy naszego fana z USA, poprzytulałem się do Rebela, dotknąłem czopera i masę masę innych emocji. :bigrazz: Cóż do soboty. Własnie dlatego uznałem go za miły wieczór :biggrin: Do soboty.....hej tam kolejke nalej hej tam kielichy wznieśmy.....lalalalallalala :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 .....aaaaa właśnie .... siedziałem na Czopku :buttrock: No było "w cipke" :icon_mrgreen: Chyba ..... w dupkie :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Chyba ..... w dupkie :icon_mrgreen: jak kto lubi majkel :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropeczka Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 (edytowane) a czy ktoś się w weekend wybiera? :) wypadało by uczcić 1sze godziny jazd i to bez strat w ludziach :D :icon_twisted: a im więcej towarzystwa do uczczenia tych wiekopomnych chwil tym lepiej :D ... ;> więc jak...? Panowie? Panie? ;) :flesje: Edytowane 3 Sierpnia 2009 przez kropeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Po co czekac do weekendu. Czemu nie dziś? Kuć żelazo póki gorące :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Mnie sie podoba zarowno koncepcja dzisiejsza jak i weekendowa. A lepsza koncepcja niz antykoncepcja, wiec na kon i do 2oo. :) Tylko o ktorej? Ja pracuje do 17.30... Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osta Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Po co czekac do weekendu. Czemu nie dziś? Kuć żelazo póki gorące :D :crossy: być może będę :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluszczy Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 tez postaram sie wpasc. Koncze prace o 17:30 wiec moze o 18:30? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Nie bede jechal do domu bo to byloby ganianie po calym miescie. Podjade do jakiegos McD. i podskocze do 2oo. Bede pomiedzy 18.00 a 18.30. Jak nie bedzie znajomych twarzy to uciekne :P Tak czy tak za dlugo raczej nie posiedze. Ci ktorzy mnie nie znajda to poznacie mnie po fladze na lewym ramieniu i AB Rh+ na lewej piersi na textylnej kurteczce. Moto tez raczej nie do pomylenia. Jak ktos z forum bedzie to niech do mnie macha, a jak nie pomoze to lapac za fraki i zaciagac do stolika bo nie wszystkich znam (ale z mila checia kazdego forumowicza poznam)... Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluszczy Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 no i jakas lipa widze z tym umawianiem. Bylem tylko ja i oscar. A tylu ochotnikow bylo.. Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 no i jakas lipa widze z tym umawianiem. Bylem tylko ja i oscar. A tylu ochotnikow bylo.. Bartek O weekendzie mowa była... a dokładnie o sobote chodzi :bigrazz: a czy ktoś się w weekend wybiera? :) wypadało by uczcić 1sze godziny jazd i to bez strat w ludziach :D :icon_twisted: a im więcej towarzystwa do uczczenia tych wiekopomnych chwil tym lepiej :D ... ;> więc jak...? Panowie? Panie? ;) :flesje: Ale obiecaj, że tym razem grzeczna będziesz :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi