rebel Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 (edytowane) Znaczy się doopa. Trudno po robocie wracam do domu :) Albo nie...nie wracam od razu...jade dookoła...polece na zapore w Dębe...po zmroku fajnie jest..rundka dookoła Zalewu bedzie :crossy: Edytowane 17 Lipca 2009 przez rebel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Zrobiło się jakoś nie miło w klimacie spotkania w 2oo czy mimo to ktoś będzie dzisiaj? No, niestety. Nie wiem, teraz kładę się odespać ciężki tydzień, jak do 22 zregeneruję siły, to może się pojawię, ale na pewno bez :flesje: . Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Hmmm.......może i bym też podjechał później ....... narazie gorąco i nie chce mi sie :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 19:45 2oo ..... będzie ktoś? :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Poczekamy :buttrock: O której możesz być? Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roadking93 Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 siemka a jam pytanko w jakie dni wpadacie do 2oo bez sprzetow na pifko,nie bylo mnie tam juz 100lat warto przypomniec sobie to miejsce nie tylko CLUB ROCKIEM czlowiek zyje, a i poznac sie mozna by bylo pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Bez sprzętów to chyba Piątek albo Sobota :biggrin: p.s. Byłem dzisiaj, miękie faje przestraszył deszcz ... Ja go przeczekałem w 2oo .... a następnie wróciłem do domku ..... mimo że mokro ..... Dżinsy mam suche :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roadking93 Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Bez sprzętów to chyba Piątek albo Sobota :biggrin: p.s. Byłem dzisiaj, miękie faje przestraszył deszcz ... Ja go przeczekałem w 2oo .... a następnie wróciłem do domku ..... mimo że mokro ..... Dżinsy mam suche :biggrin: >ok bede sledzil ten temat pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Bez sprzętów to chyba Piątek albo Sobota :biggrin: p.s. Byłem dzisiaj, miękie faje przestraszył deszcz ... Ja go przeczekałem w 2oo .... a następnie wróciłem do domku ..... mimo że mokro ..... Dżinsy mam suche :biggrin: Miękkie faje przeczekują deszcz i na dodatek :biggrin: maja suche dżinsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Trzeba umieć śmigać w deszczu żeby być suchym :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Trzeba umieć śmigać w deszczu żeby być suchym :biggrin: No jasne. Wirtualne śmiganko :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Ja już Browarze ....... może jutro? Jutro Środa dzień Loda :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 ... Jutro Środa dzień Loda :biggrin: Tak słodko namawiasz więc kto wie ..... :icon_twisted: pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Można sie skrzyknąć ..... to co? Jutro? 19:45? :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Ok, czyli jutro 20-ta .... gadu-gadu i latamy ..... do późna ...... tylko niech niektórzy zatankują do pełna :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi