zappa Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Nooo... pamiętam! Jak chodziłem w kominiarce do przedszkola to jeszcze takie ogórki jeździły po mieście :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 i nikt chyba z forum sie nie pojawil :( a bylo przyjemnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Ale nie dość przyjemnie :bigrazz: - skoro nie było nikogo z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 tym razem nie wyszlo - sila wyzsza, ale zobaczymy nastepnym ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Ale nie dość przyjemnie :bigrazz: - skoro nie było nikogo z forum Hmm to dziwne. Wydawało mi się że ja i Mod-ek przebywaliśmy na obiekcie lekko po 18:00 :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Hmm to dziwne. Wydawało mi się że ja i Mod-ek przebywaliśmy na obiekcie lekko po 18:00 :icon_razz: To moze po prostu sie nie zobaczylismy... ja siedzialam z grupa ktora zaslaniala doplyw cieplego powietrza do sali :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 będzie ktoś dziś? ja będę od 18... bez moto niestety jeszcze :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 (edytowane) Ja dziś pracuję do 19, ale jutro to z miłą chęcią. No to moze jutro tez bede... nie wiem sama jeszcze... ale dzis na 100% bede, a nie mozesz np podjechac ok 19:30? Edytowane 4 Marca 2009 przez Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Yuby jestes niemozliwy, wszedzie te baby balamucisz... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Yuby jestes niemozliwy, wszedzie te baby balamucisz... :icon_mrgreen: Żona kiedyś wejdze .... poczyta ..... i będzie miał "bałamucenie" :biggrin: :wink: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Żona kiedyś wejdze .... poczyta ..... i będzie miał "bałamucenie" :biggrin: :wink: Oj tam "balamucenie", ze na cole do 2oo sobie pojedzie i troche popisze na forum :banghead: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Oj tam "balamucenie", ze na cole do 2oo sobie pojedzie i troche popisze na forum banghead.gif biggrin.gif Hahahahahaha...juz kilku nie jeździ na cole i nie pisze na 4rum :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Hahahahahaha...juz kilku nie jeździ na cole i nie pisze na 4rum :biggrin: Chyba więcej niż kilku :biggrin: ha ha ha ha Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Hahahahahaha...juz kilku nie jeździ na cole i nie pisze na 4rum :biggrin: no coz... kazdy ma to co wybral... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 (edytowane) Zmartwie Cię, ona nie mówi po polsku. :icon_mrgreen: Ale może ma tłumacza? :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Edytowane 5 Marca 2009 przez zappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi