Aśka Opublikowano 29 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Będzie dziś ktoś ok. 20? A może będzie dziś ktoś ok. 20 z płytką ze zdjęciami z Giżycka? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Będzie dziś ktoś ok. 20? A może będzie dziś ktoś ok. 20 z płytką ze zdjęciami z Giżycka? :icon_mrgreen: Może będzie... a może nie będzie... ale dobrze by było jakby takich ktosiów było więcej :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Może będzie... a może nie będzie... ale dobrze by było jakby takich ktosiów było więcej ;)Święte słowa... :bigrazz: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 czy ktos z Was to jeszcze 2oo odwiedza? hm?cisza w tym temacie... a wczoraj bylem tam jedyny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Belgu, w ten weekend znów machnołem z 1300 km i jakoś nie chce mi sie śmigać ;) .....No ale może sie rusze do 2oo ................ dawno nie byłem, tylko kiedy? :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 A może będzie dziś ktoś ok. 20 z płytką ze zdjęciami z Giżycka? ;) A co interesuja Cie zdjecia Moniki :) A co Ty chcesz ogladac na tych zdjeciach ???Zakurzone motocykle czy zapijaczone twarze :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 29 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 A co interesuja Cie zdjecia Moniki :) A co Ty chcesz ogladac na tych zdjeciach ???Zakurzone motocykle czy zapijaczone twarze ;)Wszystko :) Belgu-czytaj, kurka wodna. Ja dziś będę i wygląda na to, że nie tylko ja. Po urlopie trzeba wrócić do starych nawyków :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IT_ Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 moze tez bym wpadl na chwilke o 20 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 No dobra... to dzis tez bede... najpewniej pomiedzy 20.00 a 21.00.Do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igrazka Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 No dobra... to dzis tez bede... najpewniej pomiedzy 20.00 a 21.00.Do zobaczenia. Było już po 21-ej, ale niech ci będzie :D Dziękuję wszystkim za miły wieczór i profesjonalną eskortę do domu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Było już po 21-ej, ale niech ci będzie :icon_razz: Dziękuję wszystkim za miły wieczór i profesjonalną eskortę do domu :icon_razz:no nie wg mojego zegarka :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marla Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Jutro się wybieram koło 21... będzie ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Jaaaaaaaaaaaa będę. Około 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 A będzie ktoś hmmm... bez motocykla :) :) :) ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 dzieki za spotkanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi