zappa Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Planowanie już się odbywa... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaha Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 na rybkę nad morze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Za długo tłumaczyć... miłej lektury :icon_mrgreen: "Na rybkę" Będzie ktoś dziś w 2oo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HooLooVoo Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 WitamPrzyznałem się w innym temacie że swieżak jestem więc idąc za ciosem zapytam się... gdzie jest to -> 2oo <- ?Szukałem na forum i niestety albo detektyw ze mnie marny albo ślepy jestem albo jedno i drugie, ponieważ nie mogę znaleźć informacji o lokalizacji tego "magicznego" miejsca :icon_twisted: Chyba że to tylko dla wtajemniczonych to nie było pytania :crossy: PozdrawiamHooLooVoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRAKE Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 A wybiera sie ktoś dzisiaj ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Pub 200 mieści się na ulicy Tunelowej.Na kawe podjadę. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Szukałem na forum i niestety albo detektyw ze mnie marny albo ślepy jestem albo jedno i drugie, Jedno i drugie :icon_rolleyes: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?s=...dpost&p=1257090 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 A wybiera sie ktoś dzisiaj ?? Ja wpadne jutro zobaczyc co to jest, ale nie wiem w jakich godzinach bo bede wracal z Polczynskiej z dyrekcji Suzuki Polska :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Hmmm... to może i ja będę wracał z rybki przez 2oo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 To może i ja wpadne ............... ale nie obiecuje :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 ja bylem dzisiaj w godz. 22.00 - 23.40 i Baryła spotkałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 A ja bylem dzisiaj o 17 i .... klamke pocalowalem :) Za to w Suzuki Polska spotkalem kolege upload :biggrin: :biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 (edytowane) A ja bylem dzisiaj o 17 i .... klamke pocalowalem :lalag: Majkel, Polska to nie Anglia. U nas się herbatki o 5-ej nie pija. W 2oo piwny five o'clock zaczyna się o 19-19:30 (najwcześniej). :) Edytowane 23 Lipca 2008 przez TATAKIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 2oo otwieraja o 18.00 a generalnie ludziska sie zbieraja ok. 20.00 / 21.00.A chyba najwiecej zawsze jest luda w czwartki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 I właśnie tak podjechaliśmy bandą kilkunastu motocykli po "rybce" :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi