zappa Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 A ja...? Przyjmiecie mnie do towarzystwa gdybym przypadkiem :smile: się przybłąkał? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 A ja...? Przyjmiecie mnie do towarzystwa gdybym przypadkiem :biggrin: się przybłąkał? :icon_mrgreen: Wpadaj Ty już nie musisz oglądać dobranocek :biggrin: A ja Rodziców z wizytacją "ustawiłem" na dziś więc jutro mogę być nawet zaraz po dobranocce :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Ja oglądam inne... :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Ja oglądam inne... :biggrin:opowiesz nam? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 No dobra to i ja się pojawię Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 opowiesz nam? :icon_rolleyes: A może właśnie lepiej jakby nie opowiadał ? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 No dobra to i ja się pojawięMichał ................. weź samochód :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 opowiesz nam? :icon_mrgreen:Ale jak?? Kiedy tam jest tak mało dialogów... :icon_rolleyes: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Ale jak?? Kiedy tam jest tak mało dialogów... :icon_rolleyes: :icon_mrgreen: Weź kredki... Namalujesz nam ! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Ale jak?? Kiedy tam jest tak mało dialogów... Weź kredki... Namalujesz nam ! Wycinanki tez moga byc :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 3 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 to może od razu kalambury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 to może od razu kalambury?Ty i Zappa pokazujecie pierwsi :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 To może ja przyjadę innym razem ? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Ty i Zappa pokazujecie pierwsi :icon_razz:Piersi czy pierwsi? :icon_mrgreen: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 3 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Belgu-ja lepiej nie będę grać w kalambury. znowu będzie awantura jak na sylwestra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi