Aśka Opublikowano 15 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 a ja będę jutro pewnie koło 20 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 20 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Dawno was nie widziałem Sv znowu na warsztacie glebnąłem drugi razAle części w drodze he he he W przyszłym tygodniu będę już mobilny więc może coś byśmy trącili tymbarka he he pozdroto co? jutro ok.20? :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 he...he... bez parasolki chyba się nie obędzie :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 eee dziś ma być już ładnie. Ja niestety odpadam, może na kilka minut wpadę, ale raczej przygotowanie do wyjazdu mnie czeka i sprawy remontowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 eee dziś ma być już ładnie. Miałes racje, pogoda jak ta lala :buttrock: :buttrock: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Miałes racje, pogoda jak ta lala :buttrock: :buttrock:spokooojnieeee. jeszcze jest szansa, że sie przejaśni :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 (edytowane) Zawsze można przyjechać autobusem i :buttrock: :buttrock: :buttrock: :flesje:\ To w końcu ktoś będzie dziś na :flesje: albo dwa ? Edytowane 21 Maja 2008 przez turtel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 ja chyba po raz pierwszy zrobie solidne nadgodziny w pracy, a miało być tak pięknie :icon_question: długi weekend i jak by się wszystko na raz spier. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Zawsze można przyjechać autobusem i :flesje: :flesje: :flesje: :flesje:\ To w końcu ktoś będzie dziś na :flesje: albo dwa ?dobrze gadasz Ziumwiu :biggrin: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 (edytowane) dobrze gadasz Ziumwiu :biggrin: :flesje: Ja zawsze dobrze gadam :flesje:.... Edytowane 21 Maja 2008 przez turtel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 pojawiać się! ja będę ok. 20.30, bo obiadek muszę zjeść i dotelepać się tam autobusem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Będzie otwarte w sobotę? Ktoś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 22 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Będzie otwarte w sobotę? Ktoś wie?a czemu miałoby nie byc otwarte? a do tego mam akurat imieniny, więc pewnie wpadne na tymbarka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 To co Asiu stawiasz???? he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 a czemu miałoby nie byc otwarte?A to już wiem bo i dziś było otwarte :) a do tego mam akurat imieniny, więc pewnie wpadne na tymbarka ;) To o której stawiasz tego tymbarka? :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi