turtel Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 żaden śnieg!!to ptaki pióra gubią. zmienają futro na zimowe.Miejmy nadzieję, że jeszcze troche czasu minie, zanim te pióra trzeba będzie pługami z ulic zgarniać :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 i w poduszki pakować w sam raz na impreze albo do wanny :icon_mrgreen: Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 A kupiłeś juz DR ?, bo chyba nie myślisz o bandicie :) przeoczyłem to, ty prosiaku z zakręconym ogonkiem, jak mogłeś mnie tak potraktować :) i w poduszki pakować w sam raz na impreze albo do wanny :D wy tylko o pakowaniu, jeden laptopa drugi poduszki jezzu co za ludziska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 19 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Listek wyraźnie stęsknił się za wanną :) musisz go Marcinie zaprosić na jakiś romantyczny wieczór w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Wszedzie dookola jakcys zboczency, strach sie z wami spotkac... Wlasnie Marcin jak Twoja DRka buhahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 19 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 mniejsza o DRkę... jak tam Twój bandit? :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 jak mogłeś mnie tak potraktować :)Po prostu logicznie założyłem, że skoro chcesz przyjechać na :D to musisz o DRce pisać, bo bandit wydał mi się mało prawdopodobny.przeoczyłem to, ty prosiaku z zakręconym ogonkiem,Z zakręconym ogonkiem? nie wiem z kim ty się zadajesz :) , ale wyraźnie mnie z kimś pomyliłeś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 12st za oknem słoneczko, będzie ktoś dzisiaj na :) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 12st za oknem słoneczko, będzie ktoś dzisiaj na :flesje: ? no ja :P zaraz tj. kole 18:00 2oo...ihaa :lalag: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 24 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 wszyscy wiedzą? jutro znowu w kołach wszyscy cieszą się razem ze mną :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 chyba jestem zbyt zmęczony ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 25 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 chyba jestem zbyt zmęczony ...proszę mnie nie drażnić! :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 O której ? Ci co nie byli na Jamajka Party mogą dzisiaj w kołach poczuć jeszcze trochę tego klimatu, bo dekoracje jeszcze nie zdjęte :bigrazz:. Tylko motocykli coraz mniej, wczoraj między 18 a 19 pod kołami stały tylko dwa :clap:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 25 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 ja będę ok. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Ja wpadne ale dość późno...ok.22...po pracy...pewnie juz się zwiniecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi