Listek31 Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Nie na tym perskim dywanie. he he heA tak nawiasem mówiąc jak ty rozlewasz piwo to ty łobuz jesteś Waldi Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 :[ zalalem/oblalem sie piwem, bedzie plama :icon_idea: nie no złociutki trunek marnować :icon_biggrin: łobuz jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Kurde, byłem ale was nie mogłem znaleść!??!?! :icon_biggrin: :icon_idea: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Kurde, byłem ale was nie mogłem znaleść!??!?! :icon_biggrin: :icon_idea: to gdzie ty byłeś, przecież nas tam było 10 osób :] Belgu koczował już od 18:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 (edytowane) to gdzie ty byłeś, przecież nas tam było 10 osób :] Belgu koczował już od 18:00A ja o 21:10 dopiero wyszedłem...jakoś tak głupio było wracać z 2oo puszką..nigdy wcześniej tego nie robiłem :icon_biggrin:...co innego Marcin..on juz się przyzwyczaił latać do kółek autkiem,busem lub po prostu z buta...uhahahahaha Edytowane 19 Października 2007 przez rebel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 A ja o 21:10 dopiero wyszedłem...jakoś tak głupio było wracać z 2oo puszką..nigdy wcześniej tego nie robiłem ;)...co innego Marcin..on juz się przyzwyczaił latać do kółek autkiem,busem lub po prostu z buta...uhahahahaha chcesz w tube :icon_evil: już mówiem, nie denerwować mnie, następny wypad już na 2oo, no może z wyjątkiem Jamajka Party ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 następny wypad już na 2ooA kupiłeś juz DR ?, bo chyba nie myślisz o bandicie :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 chcesz w tube icon_evil.gif już mówiem, nie denerwować mnie, następny wypad już na 2oo, no może z wyjątkiem Jamajka Party mrugacz.gifA zimówki kupił ?????? Uhahahahahahahaha.......a to ci.......nie moge........aahahahahahahaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Oj zimówki by się przydały, u mnie właśnie zaczął padać snieg :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 spoczko zaraz dr350 i zimówki nie będą potrzebne :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Oj zimówki by się przydały, u mnie właśnie zaczął padać snieg :icon_eek:Gdzie? W Pruszkowie?!?!?! Może to nie śnieg :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 POZDROWIENIA Z MARIOTA :icon_mrgreen: p.s Kocham WiFi do zboczenia !!! <gwalci laptopa> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 19 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 POZDROWIENIA Z MARIOTA :icon_mrgreen: p.s Kocham WiFi do zboczenia !!! <gwalci laptopa>lepiej przestań gwałcic tego laptopa... wyobraź sobie jak będa wyglądały Wasze dzieci!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Gdzie? W Pruszkowie?!?!?! Może to nie śnieg :icon_mrgreen:A w Pruszkowie, deszcz i snieg...hmmm tak na pewno snieg :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 19 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 (edytowane) A w Pruszkowie, deszcz i snieg...hmmm tak na pewno snieg :icon_mrgreen:żaden śnieg!!to ptaki pióra gubią. zmienają futro na zimowe. Edytowane 19 Października 2007 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi