Listek31 Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 (edytowane) Ale już nie ten skład. Postaram się dojechać ale zadzwonie co by na pusto nie jechać. Marcin chyba z każdą nową chmurą. Edytowane 18 Października 2007 przez Listek31 Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Ja niestety dzis nie dam rady, choc bardzo bym chcial to nie jestem w stanie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Ja niestety dzis nie dam rady, choc bardzo bym chcial to nie jestem w stanie:( łojezu Mariani znowu piłeś, albo/i wyprowadzałeś psa. Co żeś tym razem zbroił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 łojezu Mariani znowu piłeś, albo/i wyprowadzałeś psa. Co żeś tym razem zbroił Kibluje w robocie a potem mam jakas durna gale w Fabryce Trzciny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Marcin chyba z każdą nową chmurą. jak by mój problem z jazdą motocyklem zależał od warunków atmosferycznych to bym był :flesje: w 2oo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 No to ja boje się pytać co ale chyba się domyślam. Dlatego kończe temat co bys z siebie nie wyszedł. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Kibluje w robocie a potem mam jakas durna gale w Fabryce TrzcinyNo prosze... impreza obslugiwana przez Agencje Mariolki... o maly wlos aby tamtez pracowala ale wziela inna ofertke... :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 No deszczyk spadł :flesje: Nic tylko sie naj...ć :eek: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 U mnie nadal świeci słońce... nie traćmy nadziei :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 eeee przercież z cukru nie jesteś :) ja i tak się wybieram najwyżej qńserwą a do 19 jeszcze dużo czasu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 18 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 a nad Pajacem Kultury już piękne błękitne niebo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 (edytowane) oooo co za cisza... wszyscy już wyjechali ??? ;) do zo na miejscu... :icon_mrgreen: pzdroo Edytowane 18 Października 2007 przez norbik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 oooo co za cisza... wszyscy już wyjechali ??? ;) do zo na miejscu... :icon_mrgreen: pzdroo ja jeszcze kończę kawę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 :[ zalalem/oblalem sie piwem, bedzie plama :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 19 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 :[ zalalem/oblalem sie piwem, bedzie plama :icon_mrgreen:na honorze? :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi