KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 planuję zakup czegoś między rokiem 96-01 czyli RD07A, z przebiegiem max 30.000 (czyli jeszcze na dotarciu) oczywiście chce kupić maksymalnego golasa, bo taniej i można po swojemu z czasem wykończyć. Mam mistrza co robi w metalach więc uzbrajanie wyjdzie taniej, no i zrobie to konkretnie pod siebie według tego co przeczytałem,zobaczyłem i usłyszałem. Nawet kufry aluminiowe będę sam chce zrobić.No to musisz zlecić cofnięcie licznika :) Aha, no i jeszcze jedno, ten rocznik nie ma za dobrej opinii :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 No to musisz zlecić cofnięcie licznika :) Aha, no i jeszcze jedno, ten rocznik nie ma za dobrej opinii :) hehe, generalnie w niemcowni są do wyjęcia sztuki z takim przebiegie w tych rocznikach, co do złej/dobrej opinii, podosek wlaśnie taką pojechał w himalaje :D Generalnie zła opinia dotyczy kilku detali, które w większkości mają też mogą się posypać w AT RD07. Trafienie z kolei modelu z roczników 93-95 z niedużym prawdziwym przebiegiem i bez większej przygody jest znacznie mniej prawdopodobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 A ten draguś to za wiele dukatów? Fakt, że na 90% już sie zdecydowałem ale kto wie? "Nigdy nie mów nigdy..." :biggrin: Chcialbym go puscic za jakies 25 Taaa... niespodzianke, ze nie przyjedziesz? :biggrin: Lo matko! Marian... tylko nie jedz tym do Borek bo sie zabijesz! :icon_mrgreen: Spoko Belug damy rade, im czlowiek ma wiecej km tym wiecej rozsadku w glowie, bede zyl:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 hehe, generalnie w niemcowni są do wyjęcia sztuki z takim przebiegie w tych rocznikach, co do złej/dobrej opinii, podosek wlaśnie taką pojechał w himalaje :) Generalnie zła opinia dotyczy kilku detali, które w większkości mają też mogą się posypać w AT RD07. Trafienie z kolei modelu z roczników 93-95 z niedużym prawdziwym przebiegiem i bez większej przygody jest znacznie mniej prawdopodobne.No generalnie tak, ale niech ci Rebel opowie jak po Samochód pojechal do Hamburga :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 JUTRO O GODZINIE 19:00 w 2oo !!!!!!!!!!!!! spotykamy sie kto moze to niech przyjdzie badz przyjedzie ( niepotrzebne skreslic ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 17 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 ja sie byćmoże zjawię. ale tego dowiemy się dopiero jutro :) no i na pewno nie o 19, bo o 19 kończe jaaazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 ja sie byćmoże zjawię. ale tego dowiemy się dopiero jutro ;) no i na pewno nie o 19, bo o 19 kończe jaaazdyTo skończ pod 2oo :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Chcialbym go puscic za jakies 25Ech.... to jednak za biedak jestem :wink: No ale nie tracę nadziei może za sezon lub dwa... :P JUTRO O GODZINIE 19:00 w 2oo !!!!!!!!!!!!! spotykamy sie kto moze to niech przyjdzie badz przyjedzie ( niepotrzebne skreslic )Kurde! to ja jeszcze tam nie byłem??? Muszę się koniecznie poprawić. Borki mi nie wypaliły ale myślę, że i tak niedługo będzie okazja was poznać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 to ile nas dzisiaj będzie? Ja niestety raczej puszką zajadę :icon_mrgreen: tak kiele 18/19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Jak mi żona nic nie wymyśli to będe koło 19-ej ................................ ale na Motongu :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 18 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 to ile nas dzisiaj będzie? Ja niestety raczej puszką zajadę :crossy: tak kiele 18/19zgarniesz mnie z jazd? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 (edytowane) Jak mi żona nic nie wymyśli to będe koło 19-ej ................................ ale na Motongu :crossy: wiemy wiemy, a potem masz penisa :clap: a tym motocyklem to mie nawet nie drażnij :/ zgarniesz mnie z jazd? :icon_mrgreen: luz, to samo miejsce i ta sama godzina? Edytowane 18 Października 2007 przez Marcin SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Jak nie będzie padać to może się przyturlam na :crossy: tak koło 19.Aśka Klaudiusz dobrze mówi podjeżdżaj pod koła :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 18 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 luz, to samo miejsce i ta sama godzina?dokładnie :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 dokładnie :flesje: co prawda mam cichą nadzieję, że będę mógł pojechać na moto, ale po 1 to chyba nie wadzi czym przyjadę, po drugie moja nadzieja słabnie niestety z każdą chwilą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi