Skocz do zawartości

wypad do 2oo :)

Aśka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

planuję zakup czegoś między rokiem 96-01 czyli RD07A, z przebiegiem max 30.000 (czyli jeszcze na dotarciu) oczywiście chce kupić maksymalnego golasa, bo taniej i można po swojemu z czasem wykończyć. Mam mistrza co robi w metalach więc uzbrajanie wyjdzie taniej, no i zrobie to konkretnie pod siebie według tego co przeczytałem,zobaczyłem i usłyszałem. Nawet kufry aluminiowe będę sam chce zrobić.

No to musisz zlecić cofnięcie licznika :)

Aha, no i jeszcze jedno, ten rocznik nie ma za dobrej opinii :)

No to musisz zlecić cofnięcie licznika :)

Aha, no i jeszcze jedno, ten rocznik nie ma za dobrej opinii :)

hehe, generalnie w niemcowni są do wyjęcia sztuki z takim przebiegie w tych rocznikach, co do złej/dobrej opinii, podosek wlaśnie taką pojechał w himalaje :D

Generalnie zła opinia dotyczy kilku detali, które w większkości mają też mogą się posypać w AT RD07. Trafienie z kolei modelu z roczników 93-95 z niedużym prawdziwym przebiegiem i bez większej przygody jest znacznie mniej prawdopodobne.

A ten draguś to za wiele dukatów? Fakt, że na 90% już sie zdecydowałem ale kto wie? "Nigdy nie mów nigdy..." :biggrin:

Chcialbym go puscic za jakies 25

Taaa... niespodzianke, ze nie przyjedziesz? :biggrin:

Lo matko! Marian... tylko nie jedz tym do Borek bo sie zabijesz! :icon_mrgreen:

Spoko Belug damy rade, im czlowiek ma wiecej km tym wiecej rozsadku w glowie, bede zyl:)

hehe, generalnie w niemcowni są do wyjęcia sztuki z takim przebiegie w tych rocznikach, co do złej/dobrej opinii, podosek wlaśnie taką pojechał w himalaje :)

Generalnie zła opinia dotyczy kilku detali, które w większkości mają też mogą się posypać w AT RD07. Trafienie z kolei modelu z roczników 93-95 z niedużym prawdziwym przebiegiem i bez większej przygody jest znacznie mniej prawdopodobne.

No generalnie tak, ale niech ci Rebel opowie jak po Samochód pojechal do Hamburga :biggrin:

Chcialbym go puscic za jakies 25

Ech.... to jednak za biedak jestem :wink: No ale nie tracę nadziei może za sezon lub dwa... :P

JUTRO O GODZINIE 19:00 w 2oo !!!!!!!!!!!!! spotykamy sie kto moze to niech przyjdzie badz przyjedzie ( niepotrzebne skreslic )

Kurde! to ja jeszcze tam nie byłem??? Muszę się koniecznie poprawić. Borki mi nie wypaliły ale myślę, że i tak niedługo będzie okazja was poznać :)

Jak mi żona nic nie wymyśli to będe koło 19-ej ................................ ale na Motongu :crossy:

wiemy wiemy, a potem masz penisa :clap: a tym motocyklem to mie nawet nie drażnij :/

zgarniesz mnie z jazd? :icon_mrgreen:

luz, to samo miejsce i ta sama godzina?

Edytowane przez Marcin SF