Skocz do zawartości

wypad do 2oo :)

Aśka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

turtel napisał:

Jednak nie fazer? Ja bym brał fazera, a jeszcze lepiej z750s czyli dokładnie to na co mam zamiar na wiosnę zamienić xjotę :).

Kawasaki jakos mi nie lezy - kiepsko sie wymawia:)))

Jestem chory na fazerke tylko mam obawy ze jest dla mnie z niska, a nie ma regulacji wysokosci siodla jak v-storm czy cbf

Marcin SF napisał:

ja zbieram na nowy, to ty też zbieraj na nowy, a nie mi tu marcinujesz :). Ile CV wysłałes? :) :icon_mrgreen: już ja cie naucze szukać pracy

Greedo napisał:

No, Waldi nie bądź looser, praca leży na ulicy tylko trza chcieć

Jutro wracam i biore sie za siebie :) To moze to jutro u mnie przegadamy ?

klaudiusz napisał:

CBFke mialem sezon, szybko sie znudzila. I tak będziesz po roku zmieniał na tysiaka jakiegoś :biggrin: Może CBF 1000 weź :icon_question:

Klaudiusz nie nawiaj do zlego !!! jesli juz to CBF=>CBR XX

klaudiusz napisał:

Pochwalcie sie na co zmieniacie? :)

za pierwsze odłożone drobniaki kupuje dr 350 oby przed grudniem się udało, potem spylam bandziora, a najpóźniej luty/marzec planuję kupić AT RD07 i do Maja chce ją konkretnie wyszykować i uzbroić na długie wypady road i offroad. Oczywiście DRka zostaje do śmigania po błocku jako cross/enduro tylko i wyłącznie na kostkach.

mariani napisał:

Jestem chory na fazerke tylko mam obawy ze jest dla mnie z niska, a nie ma regulacji wysokosci siodla jak v-storm czy cbf

nie kombinuj, tylko bierz Fazera!! i koniecznie srebrnego. gdyż piękny jest niezmiernie :icon_mrgreen:

w końcu nie bez powodu swego czasu nawet nosiłam jego zdjęcie w portfelu ;)

Na fotkach fazer też mi się sporo bardziej podobał od zeta, ale na żywo mały zet nawet w wersji S sporo zyskuje, przynajmniej moim zdaniem :icon_mrgreen:.

Dr350 jako drugie moto do zabawy to bardzo fajna opcja, też poważnie się nad tym zastanawiam.

Edytowane przez turtel

Marcin SF napisał:

za pierwsze odłożone drobniaki kupuje dr 350 oby przed grudniem się udało, potem spylam bandziora, a najpóźniej luty/marzec planuję kupić AT RD07 i do Maja chce ją konkretnie wyszykować i uzbroić na długie wypady road i offroad. Oczywiście DRka zostaje do śmigania po błocku jako cross/enduro tylko i wyłącznie na kostkach.

No prosze, właśnie poszukuje AT :icon_biggrin: Mam podobny plan ale Bandyty sie nie pozbywam :notworthy:

klaudiusz napisał:

No prosze, właśnie poszukuje AT :icon_mrgreen: Mam podobny plan ale Bandyty sie nie pozbywam :flesje:

ja się pozbywam bo na 3 motocykle mnie nie stać, ba na razie nie stać mnie na 2 ;)

najpierw DR-a żeby nie przespać zimy i opanować conieco z enduro, na pewno jakieś doszkalanie w promotorze no i śmigamy ile wlezie po błocku, dołach górach, może jakiś tor crossowy jak się poczuję pewniej. A potem wszytko zależy od finansów. Scenariusz pesymistyczny zakłada kupno AT niestety nawet za rok

mariani napisał:

Ja dzis mam wesele wiec opije sie za was wszystkich:))

Marcin - pewnie ze na :banghead: inaczej nie widze, tylko musza dragusia ozenic bo na nim nie dojade:)) Bedzie chyba cbf:)

A ten draguś to za wiele dukatów? Fakt, że na 90% już sie zdecydowałem ale kto wie? "Nigdy nie mów nigdy..." :flesje:

Marcin SF napisał:

RD07 od 93do 95 roczniki tzw kocie oczy

ceny od 11000 do 15000 zalezy od tzw. ,,uzbrojenia" :buttrock:

po 96 model. Rd07A :crossy:

klaudiusz napisał:

Jak czas sie znajdzie czemu nie, zrobie niespodzianke kumplowi :crossy:

Taaa... niespodzianke, ze nie przyjedziesz? :D

mariani napisał:

Ja sie waham miedzy dl 650, CBF 600sa a FZ6 S2 musze poprobowac na kazdym ale ostatnio jestem najblizej CBF'ki

Lo matko! Marian... tylko nie jedz tym do Borek bo sie zabijesz! :icon_mrgreen:

Belgu1.gif

nowy011 napisał:

RD07 od 93do 95 roczniki tzw kocie oczy

ceny od 11000 do 15000 zalezy od tzw. ,,uzbrojenia" :)

po 96 model. Rd07A :)

planuję zakup czegoś między rokiem 96-01 czyli RD07A, z przebiegiem max 30.000 (czyli jeszcze na dotarciu) oczywiście chce kupić maksymalnego golasa, bo taniej i można po swojemu z czasem wykończyć. Mam mistrza co robi w metalach więc uzbrajanie wyjdzie taniej, no i zrobie to konkretnie pod siebie według tego co przeczytałem,zobaczyłem i usłyszałem. Nawet kufry aluminiowe będę sam chce zrobić.