majkelpl Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Chcesz pośpiewać ? :icon_twisted: pzdr Igorku ? Z Toba ? Ale ja spiewam ..... cienkim glosikiem :icon_razz: No to kiedy? :icon_mrgreen: Kiedy badz, ze sie tak wyraze :icon_mrgreen: Tylko sama masz byc a nie z tym "zlym moturzysta" :icon_twisted: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Chętnie poklepię Cię po dupie Kati. "ksiedzu" nieprzystoi :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Ale ja spiewam ..... cienkim glosikiem :icon_razz: Jak to kastrat... Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Chętnie poklepię Cię po dupie Kati. :evil: :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Mogę wyskoczyć z tortu, i zaśpiewać coś. A zatańczysz? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 (edytowane) Tak jak nad Wisłą :biggrin: Ok. Punkt dla Ciebie :biggrin: Tylko sama masz byc a nie z tym "zlym moturzysta" :icon_twisted: Nie znam takowych :icon_mrgreen: Edytowane 15 Października 2009 przez Kati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Tylko sama masz byc a nie z tym "zlym moturzysta" :icon_twisted: bad boy 4 life Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 bad boy 4 life Ooooooooooo o wilku mowa :icon_mrgreen: :cool: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Ooooooooooo o wilku mowa :icon_mrgreen: :cool: :biggrin: ale spoko, nie dygaj, nie bedzie mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Aaaaaaaaaa to spoko :buttrock: Znaczy sie .... chata wolna :icon_razz: :flesje: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 No to kiedy? :icon_mrgreen: Kiedy badz, ze sie tak wyraze :icon_mrgreen: Podoba mi sie propozycja majkela. :) A tak serio to w przyszlym tyg ma byc pogodnie, wiec mozbaby sie umowic na moto w tygodniu, a w weekendzik objelemy twoje urodzinki (moze tez sie zblizaja, wiec moze sie podepne :P ). Zobaczymy jak z ta pogoda ale wstepnie na czw moznaby sie umowic. Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Aaaaaaaaaa to spoko :buttrock: Znaczy sie .... chata wolna :icon_razz: :flesje: nie, w chacie to ja zostaje..... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Wiem :clap: :buttrock: Pisalem o swojej, wiec ......... z Kati damy czadu :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Wiem :clap: :buttrock: Pisalem o swojej, wiec ......... z Kati damy czadu :icon_mrgreen: ar ju siur?? (ang.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Widze, że jest coś o czym nie wiem.... :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi