Engels Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Wybieram się i dziś, ktoś będzie? :crossy:Na Allegro. Tylko powiedział, że oględziny pod 2oo :( :biggrin: Dziś odpadam... Musze się wyspać wreszcie trochę.. Bo później znowu w weekend nie będzie czasu spać :P :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 patrzac za okno to nie ma sensu sie z chaty ruszac... a btw. to dzieki za wczorajsze spotkanie w 2oo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Hehe parę chmurek i wszyscy "twardziele" wymiekli :D Było aż 2 moto... razem z moim :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 (edytowane) Dziś trzeba było się wynieść z Warszawy. Jechałem do Torunia i lało ostro, ale jak tylko wyjechałem z Warszawy, to słońce i suchy asfalt :)Wracając za płońskiem znowu to samo - zimno i mokro :biggrin:Faktycznie w toruniu warto iśc na naleśniki do Manekina :icon_evil: Jakiś ktoś jechał w Tshircie na Goldwingu w tym deszczu, mam nadzieje że się nie przeziębił, jak jest z forum to pozdrawiam, przyda się :smile: zappa - widzisz jaki ze mnie egoista - myślę tylko o sobie :wink: Edytowane 4 Lipca 2008 przez MichaelO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 A widzę, widzę... :icon_evil: No cóż ale i tak sprawy uczelniane zatrzymały mnie na miejscu w Wawie :) Ale jak pogoda jutro pozwoli to może tu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Hehe... Zappa... fajnie bylo Ciebie spotkac w sobote...Troche sie przedluzyla Twoja wyprawa na myjnie :) :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 I dobrze, nie warto było jechać na myjkę bo i tak później padało :wink: Wyszło jak po fajki: wyszedł z domu i nie powrócił :biggrin: Poza tym miło było poznać szersze grono E.K.G. ;) :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noa Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 bedzie ktoś dzisiaj wieczorem . Wypadałoby kogoś w końcu poznac..... pozdrk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 8 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 ja może zawitam ok. 20. chyba, że prognozy pogody się sprawdzą i będzie laaaaaaaaaaaaaaaaaało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noa Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 jak będzie lało ....to tez sie nie pkażę..........ale jesli będzie ok. to będę.............w chcarakterystycznej pomarańczowej kurtce :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 8 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 no ja z charakterystycznym szczurem na kasku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noa Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 a jak sie wabi żebym wiedział jak wołać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 8 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 (edytowane) Szubert :) Edytowane 8 Lipca 2008 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noa Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 dobre..... ja tez będe miał na gowie na sz....... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 dobre..... ja tez będe miał na gowie na sz....... :) Ale Ona ma naprawdę szczura na kasku :biggrin: Upolowała i wozi jak trofeum :notworthy: A jest to trzeba przyznać bardzo praktyczne bo jak z daleka zobaczysz szczura na kasku to od razu wiesz z kim masz do czynienia :) :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi