Engels Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Ok, no to do tych co mnie znają i lubią :biggrin:Dziś moje imieniny więc jeśli uda mi się wyrwać to będę ok. 20.00 i...stawiam Tymbarka ew. po faworku :flesje: :buttrock: Wczoraj z traski wróciłem bo bym wpadł, faworka bym nie przepuścił :D A ktoś dziś reflektuje na 2oo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 (edytowane) Dziś faworki stawiam rodzince w moim kwadracie więc w 2oo mnie nie będzie :icon_razz:No chyba, że zgubię się gdzieś po drodze z fabryki ok 18 :icon_mrgreen: Edytowane 30 Czerwca 2008 przez zappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 w czwartek bede. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 w czwartek bede. O której ? Może się wyrobię jak nie za wcześnie (mam wizytację rodziców w mieszkaniu :banghead: )... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 w czwartek bede.20? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 W czwartek pojawie sie ok 19.00 / 19.30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Pewnie wpadne .......... od Środy dzieci nie ma, żona sie uczy, trzeba sobie jakoś czas zorganizować :buttrock: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 W czwartek pojawie sie ok 19.00 / 19.30. A na długo :eek: ? To jak bliżej 20 to moze sie wyrobię :buttrock: W czwartek pojawie sie ok 19.00 / 19.30. A na długo :) ? To jak bliżej 20 to moze sie wyrobię :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Engels - mysle, ze do 22.00 to spokojnie posiedze.Klaudio - zagladaj, napijemy sie Tymbarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 W czwartek pojawie sie ok 19.00 / 19.30. A na długo :crossy: ? To jak bliżej 20 to moze sie wyrobię :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Co wy wszyscy tak wcześnie? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 no jak to wcześnie? prosto po dobranocce :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Ale ja ją nagrywam i potem jeszcze 2 razy puszczam, bo nie wszystko rozumiem za pierwszym i drugim razem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 młody jeszcze jesteś.... dojdziesz do wprawy... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 młody jeszcze jesteś.... dojdziesz do wprawy... :rolleyes: odezwala sie staruszka :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi