marcin2 Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Pisze się Ktoś z Tarchomina lub okolic jutro na jazdę poza Warszawą (ok. 100 km), trochę zakrętów, parę prostych, dobry asfalt, prędkość 100 - 130. Wyjazd przed godz. 18.00 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Siema, może ja dam radę... :( Tylko jest mały problem, wychodzę z roboty o 17tej, więc będę na styk. No i druga sprawa, GS to nie Bandit, jak uważasz, że mam szanse, to możesz zapodać nr tel. na priv, odezwę się w ciągu dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Ja jestem z Tarchomina ale na moim Dragusiu nie mam z wami swzans. Bede tylko dla was kula u nogi. Pozdrawiam i zycze milej jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin2 Opublikowano 24 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Siema, może ja dam radę... :icon_idea: Tylko jest mały problem, wychodzę z roboty o 17tej, więc będę na styk. No i druga sprawa, GS to nie Bandit, jak uważasz, że mam szanse, to możesz zapodać nr tel. na priv, odezwę się w ciągu dnia. Ja jestem z Tarchomina ale na moim Dragusiu nie mam z wami swzans. Bede tylko dla was kula u nogi. Pozdrawiam i zycze milej jazdy Co do godziny może być 18.00. Nie będziemy się ścigać więc prędkość także do ustalenia. Mój nr tel. 504 127 130 Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Marcin, a bedziesz robił tę traske ze swiata motocykli ktora mielismy robic jeszcze w wakacje????zobacze jak skoncze robote, wrazie co dojade, napisz jeszcze z jakiego miejsca leciszk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin2 Opublikowano 24 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Marcin, a bedziesz robił tę traske ze swiata motocykli ktora mielismy robic jeszcze w wakacje????zobacze jak skoncze robote, wrazie co dojade, napisz jeszcze z jakiego miejsca leciszk Cześć Trasa inna (kierunek ten z pierwszej naszej jazdy, tylko znacznie wydłużony - spotykamy się na stacji BP). Co do tej wakacyjnej trasy to możemy umówić się na niedzielę (jutro będzie za mało czasu). Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 na niedziele nie da rady, wyjezdzam jutro sprobuje, moze z plecakiem ale pod warunkiem ze do domu dojade na 19.15, moze wyjazd o 17.30?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Niestety nie dam rady jechac kobieta mi sie rozchorowala i chce abym z nia posiedzial. ;) Ostatnie dni troszke nie ma mnie w domu. co sie dziwic cieple dni wiec latam to tu to tam. Moze podjade na BP na chwilke poznac nowe twarze. Na ktorej BP?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaQ Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Ja chetnie sie przejade w weekend, dzis niestety odstawiam motorek do serwisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin2 Opublikowano 25 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Niestety nie dam rady jechac kobieta mi sie rozchorowala i chce abym z nia posiedzial. :crossy: Ostatnie dni troszke nie ma mnie w domu. co sie dziwic cieple dni wiec latam to tu to tam. Moze podjade na BP na chwilke poznac nowe twarze. Na ktorej BP?? Pozdrawiam Stacja na Modlińskiej w stronę Legionowa (na przeciwko Mdonalda). Będę ok. 17.30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 To ja jednak odpadam, nie wyrobię się z pracy :) Udanej wycieczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin2 Opublikowano 25 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Jutro robię powtórkę ;) , trasa nieco okrojona, wyjazd ok. 18.00 ze stacji BP (jw.), pisze się ktoś :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Traska godna polecenia, ale jak ktoś by mi kazał wracać tą sama drogą to za cholere ;) Marcin jak Ty to wyczaiłeś :biggrin: Dzięki za wspólne latanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinas Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Ja też dziękuję za wspólny przelot.A co do tego jak On to wyczaił to spoko :icon_twisted: tylko jak On się nie zgubił,ja nie wiedziałem gdzie jestem przez jakieś 70% trasy :icon_twisted: Ale okolica ładna i asfalt też.Tylko Kuba pewnie się troszkę źle czuł gdy widział,że niektóre winkle brałem trochę wolniej i musiał zwalniać. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin2 Opublikowano 28 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Pisze się Ktoś wstępnie na wycieczkę w niedzielę - jeśli będzie pogoda taka jaką zapowiadają :) ?Trasa: Nieporęt-Beniaminów-Radzymin-Jadów-Pniewnik-Liw-Węgrów-Stara Wieś-Wyszków-Pułtusk-Nasielsk-Dębe-Warszawa (ok. 250 km). Wyjazd 11.00 - 12.00 do ustalenia, spotkanie na stacji BP- Modlińska w stronę Legionowa (na przeciwko Mdonalda). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi