V12 Opublikowano 24 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 no juz wszystko ustawione jest poprawa nie mierzyłem kompresji ale wydaje mi sie ze przez to sie ten zawór troche wyjarał ale chyba posmiga jeszcze trochepozdr Cytuj RG 80>>GPZ 500>>CBR 600 F3>>CBR 900RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek gawlik Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 no juz wszystko ustawione jest poprawa nie mierzyłem kompresji ale wydaje mi sie ze przez to sie ten zawór troche wyjarał ale chyba posmiga jeszcze trochepozdrJeśli zawór jest wypalony to napraw to od razu, bo jeżdząc z takim narobisz sobie tylko kłopotów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V12 Opublikowano 24 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 a to grozi zniszczeniem głowicy ???? kiedys w aucie mi sie poł wypaliło zaworu i wymieniłem i gniazdo dotarłem i chodzi czy warto to robic czy jak w miare jeszcze chodzi to do ludzi???? Cytuj RG 80>>GPZ 500>>CBR 600 F3>>CBR 900RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek gawlik Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 a to grozi zniszczeniem głowicy ???? kiedys w aucie mi sie poł wypaliło zaworu i wymieniłem i gniazdo dotarłem i chodzi czy warto to robic czy jak w miare jeszcze chodzi to do ludzi????no grozi dokładnie tym o czym piszesz czyli wypaleniem gniazda. Jeśli masz podejście typu "czy warto to robic czy jak w miare jeszcze chodzi to do ludzi????" to z całego serca życzę, żebyś trafił kupując kolejne moto, na taką samą "okazję" jaką sam chcesz komuś zgotować. No chyba, że w ogłoszeniu napiszesz uczciwie co jest i co trzeba zrobić..pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi