AdamAdamo Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Dzis jadac na zakonczenie sezonu w bielsku podlaskim widzialem wypadek. Na poboczu stal moto BMW i kolega na ziemi na noszach.. Nie wiecie jaki jest stan jego zdrowia i jaka przyczyna wypadku? Wracaj do zdrowia!! kolego!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Yo! Jest na to temat: "Smutne, ale prawdziwe... WPADKI". Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petro353 Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Dziś jak jechałem do Białegostoku widziałem kawalkadę motocyków jadących do Bielska. Dziś został przywieziony do szpitala Śniadeckeigo w Białymstoku młody męszczzna po wypadku ale nie wiem czym jechał. Z tego co widziałem był przytomny. Lezy na oddziale ortopedyczno - chirurgicznym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi