Skocz do zawartości

Blokada w Peugeot

Krzysnik363
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Ponownie powracam do tematu blokady w Peugeot Sv 50 ponieważ mam już fotki i wiecej wiadomosci na ten temat . Podaje link filmu ktory zrobilem z foto wariatora http://pl.youtube.com/watch?v=aCFtPOYcuMU

w Wariatorze nic nie znalazlem :/ Skuter jeżdzil 55km /h a po od odblokowaniu ma chodzic kolo75

np. jak ten http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M545072 Gdzie tu moze byc jeszcze blokada ??

prosze o szybką odpowiedz ponieważ mam moto w częsciach

zawor listkowy= membrana, czyli trojkatny w przekroju szkielet do ktorego przykrecone sa blachy po obu stronach. zawsze laczy kruciec ssacy z cylindrem.

z tego co widze talerze wariatora pracowaly na prawie calej powierzchni, wiec jesli byla podkladka to bardzo waska.

tak poza tym, to poza malym gaznikiem i blokada na oknie wydechowym(w co powatpiewam) badz na samym wydechu raczej nic nie bedzie.

ps. bez sensu jest umieszczeni e filmiku, ani tu przyblizyc, ani dokladnie obejrzec.

pzdr:)

w przebiegu i co za tym idzie kompresji. to najgorszy sposob blokasdy.

mozliwe tez, ze masz malutki gaznik, ale niesadze zeby tak bylo.

zmierz cisnienie sprezania, wyczysc solidnie gaznik, kup nowa dobra swiece i pamietaj o dobraniu na niej odpowedniego odstepu miedzy elektrodami. nic wiecej chyba sie nie poradzi.

pzdr:)

Ty chyba mnie nie rozumiesz :/ Mi chodzi o to gdzie są najczęsciej blokady przy żabojadach bo w tym modelu jest na 100% blokada i to nawed czuc w czasie jazdy wiec nie mówi mi ze mam wyczyscic gaznik i kupic nową swiece bo to juz dawno zrobilem i jak widac na 2 filmie skuter ma dobre przyspieszenie(film krecony pod leką górke) tylko predkosc jest zablokowana !!!!!!

Napewno to nie wina przebiegu a kompresja wynosi 10 barów wiec nie jest zła

a skuter od nowosci smigal 55 km/h