enduromaster Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 może to jest tajny kierowca drogówki :icon_twisted: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Z tego co wiem to ghostriderem nie jest jedna osoba. Pierwsze filmiki to całkiem coś innego niż te nowe. Pozatym ghostrider skończył się dla mnie parę lat temu, nowe filmiki wydają się reżyserowane i udawane ( oczywiście, że gościu nieźle zapie**ala na serio, ale wszystkie te pościgi policyjne, ganianie innych moto, jeżdzenie na policyjnym motocyklu tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że to mocno kantowana produkcja i przy pościgach policjanci wiedzą o co chodzi...). Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi