TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 z otuliną dalej sobie będziesz przypalał. to co zrobic pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Szyży nogi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Ja widziałem cos takiego zrobionego z koca gaśniczego... wyglada tak samo a da sie zalatwic za mniejszą kase.. Tylko trzeba sobie go pociąć na paski.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Ktoś tu poprzednio dał link do tego hadeka z tym wydechem, ateraz widzę, że te posty wcieło Faktycznie wcięło mojego posta. Jak chcesz to jeszcze raz podaje link do tego h-d http://www.malyhd.com.pl/index.php?show=galeria1&go=xjs06fu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi