Filip Opublikowano 21 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 O tym z przodu nic nie mówili...a ja nie pytałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-aprilia Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 ad ad1 nic to nie znaczy dla sadu -potrzebne sa dowody a nie slowa W przypadku wykroczeń drogowych słowa policjanta (czytaj zeznania) to prawdziwa świętość. Obalić je jest niezmiernie trudno. Zawsze napotyka się to z ripostą sądu - a jaki interes mieliby policjanci, aby pomawiać bliżej nieznanego im kierowcę? Takie hasła - "potrzebne dowody a nie słowa" w dobie ziobrowskiego wymiaru sprawiedliwości odeszły do lamusa :D . Cytuj Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 byc moze ale jak ja bylem w sadzie, to sedzia stwierdzil, ze sprawa jest dowodowo zje*ana i musi mnie uniewinnic - przeciwko moim zeznaniom mial zeznania 2 policjantow (ja twierdzilem, ze znaku nie bylo oni odwrotnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoco Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 a wystarczylo powiedziec ze to nie ty jechales i nie wiesz kto jechal... dostalbys mandat tej samej wysokosci ale bez pkt karnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilwizard Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 a wystarczylo powiedziec ze to nie ty jechales i nie wiesz kto jechal... dostalbys mandat tej samej wysokosci ale bez pkt karnych... I tej wersji trzeba się trzymać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi