kaczes Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Dostałem w gratisie zegary do swojego skarba jednak maja małą wadę. Poprzedni właściciel twierdzi, że się nudził i coś podłączył na krótko i przestały się świecić. Zegary rozkręciłem i sprawdziłem płytkę na której nie widać żadnych spalonych elementów. Pod pewnym kątem zegary świecą tak jakby na biało, wszystkie wskazania są prawidłowe, wszystkie kontrolki i przyciski działają poprawnie. Co to może być, jakiś kondensator, przetwornik. Dzięki za pomoc Tak to wygląda. Dla lepszego zobrazowania została wyjęta karteczka z cyferkamy http://www.bikepics.com/pictures/1029142/ PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 hmmm... a jak wyglada somo podswietlenie takie 2 srebrne ścieżki na płytce?? jesli tak to sa połoczone z takim wielki czarnym pudełeczkiem(prawdopodobnie to pudełeczko poszło sie bujać). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczes Opublikowano 20 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 :) nie wiem musze to rozkrecic.A co to jest niby ta czarna skrzyneczka, czy jest częścią wymienną, da się ją dobrać, naprawc itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 musisz podejsc do jakiegos sklepu elektronicznego z rozkreconym zegarem i objasnić problem;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczes Opublikowano 2 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 czy ktoś z was byl w firmie cyklo http://www.cyklo.acn.waw.pl/ jakieś info na ich temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi