pikus91 Opublikowano 23 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 (edytowane) wiec bedziesz musial sie do mnie czepiac. A jak dokladnie mam sie wyrazic? chodzi mi o rolki Edytowane 23 Września 2007 przez pikus91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 (edytowane) dotoczylem nowa tulejke skuter do 40km/h ma 9-10 tys obrotow pozniej te obroty spadaja do 6tys i baaardzo powoli sie rozpedza. Trzeba zmienic rolki tylko na jaka wage? Najlepiej niech ktos wypowie sie co juz ktos z tym kombinowal. W szczegolnosci niech odpowie Greedo. Dodam ze skuter ma zamiary na wieksza predkosc ale juz brakuje mocy Wiesz no, nie wiem dokładnie jaką wagę powinny mieć te rolki, ale daj o 2g lżejsze, możesz też wymienić cały wariator - kiedyś robiłem cos takiego w daelimie E Five i efekt był niezły. Jeśli uda Ci się znaleźć, możesz założyć "tuningowy" pasek - może być szerszy. Poza tym biorąc się za tuning nie wystarczy wymienić wariatora. Dobry tuning kosztuje, a w skład wchodzi wymiana cylindra w z tłokiem i najlepiej wału na mocniejszy żeby nie skończył się za szybko. Na stronach jak oglądałem są też króćce i gaźniki z większą średnicą dolotu, wydechy, kevlarowe paski, sprzęgła i wariatory. Pytanie czy masz na to kasę i jak bardzo kochasz ten skuter Edytowane 25 Września 2007 przez Greedo Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 26 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Greedo wiem wiem dlatego nawet nie chcem zaczynac tuningu bo nie wystarczy wymienic jedenej czesci. Jedynie go rozblokowalem i teraz musze sie pobawic wagami rolek zeby lepiej sie zbieral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi