Litrus Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 no fakt mowa o tym orlen 2 t za 10zł :biggrin: ja mam juz 3 moto 2t i nadozowniku na tym latam i nie bylo problemu wiekszego nigdy mam praktyki w serwisie motorowym ogulem same kosiarki i tez to leja do nichno u kumpla w aeroxie ten prog uzywalnosci wynosil 5,5. To oznaczalo ze trzeba szybko zmienic tloka. Pierwsxzy raz tego nie zrobil i poprostu motor zgasl podczas jazdy bez zadnego blokowania kola itp. Pchanie do domku, nowy tloczek i dalej jezdzi. "piaggino" nie wierze w to ze miales 2,5 atm i to wogole odpalalo... a co dopiero jezdzilo ?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 a co dopiero jezdzilo ? Jako hulajnoga z kierunkami i tarczówką :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi