lol Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 czy morzliwa jest zmiana z jamachy dt 50 włorzenia 80 cylindra ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpextreme Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 (edytowane) tak , morzna wlorzyc do jamahy dete cylinder nawet 350 ;) czarczi dalem na czerwono zebys nie mial do mnie pretensji o "350" ;) Edytowane 18 Września 2007 przez kacpextreme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 tak , morzna wlorzyc do jamahy dete cylinder nawet 350 banghead.gif jak sie nie znasz i nic nie wiesz to sie nie odzywaj !!! bo takie glupoty to tylko w erze ;D;D 1) nie jamahy tylko yamahy ;)2) dol silnika w 50 i 80 jest ten sam i cylinder pasuje na szpilki z tym ze samego cylindra nie mozna wymienic trezba razem z tloczkiem jakby ktos nie wiedzial ;) 3) oczywiscie jesli jest to model lc ( z innym nie wiem jak jest) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol Opublikowano 18 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 a te kanały hłodnicze pasują do siebie rze płyn niebendzie wylatywał hłodniczy i czy wiesz gdzie idzie kupić taki tłok z cylindrem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Stary, raz jeszcze napiszesz cos takiego to zglosze post do moderatora- to jest wyrazna prowokacja. jezeli dol jest ten sam to cylindry sa dopasowane do niego, wiec pasowac musi. pzdr:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol Opublikowano 18 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 sory ale jestem początkującym a znasz sklep z tymi tłokami i cylindrami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Takie mam wrazenie ze zamieniajac te cylindry dzialasz niezgodnie z prawem - kodeksem drogowym.Tak ze to by bylo na tyle. Adam M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi