androb Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Witam. :icon_eek: Potrzebuję dane techniczne do Hondy vf 700 interceptor,takie jak:Moc silnikaDopuszczalny nacisk na Oś :icon_mrgreen: Dopuszczalna masa całkowitaPani w wydziale komunikacji sobie zażyczyła i bez tych danych nie zarejestruje mi moto. :banghead: Jeśli ktoś posiada takie dane,to bardzo proszę o pomoc. :icon_exclaim: Szukałem tego na wszystkie sposoby, ale jakoś znaleźć nie mogę, a w starym dowodzie rejestracyjnym nie było wpisane.Z góry dzięki za pomoc,pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 a w serwisie hondy ci nie podadza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz L Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 No i tytuł posta mało chwytliwy . Można było podać typ motocykla ,wtedy osoba mająca coś wspólnego z tym motongiem , chętnie kliknie .Na forum jest posiadacz vt 1000 - slonko - dawno się nie logowała . Spróbowałem szukać googlami , ale nie udało się :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Dopuszczalny nacisk na oś hehehe też się pani na tym zawiesiła jak rejestrowałem sprzęta. Co lepsze nawet nie wiedziała że rejestruję motocykl... :biggrin: Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi