greg65 Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Witam. Wlasnie dzisiaj sprzedalem swoje moto i planuje zakup intrudera 700-800 i mam pytanie.Czy wysuniete podnozki sa taki same tzn. czy beda pasowac tak samo do 700 750 800 i macie moze jakies fajne stronki z takimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 (edytowane) Witam. Wlasnie dzisiaj sprzedalem swoje moto i planuje zakup intrudera 700-800 i mam pytanie.Czy wysuniete podnozki sa taki same tzn. czy beda pasowac tak samo do 700 750 800 i macie moze jakies fajne stronki z takimi.Tak, będą pasować. Tu masz numer do gościa co takowe wykonuje Bartek Jop 694-918-420 ludzie Go chwalą.Ps. Jak szukasz intrudera to polecam mojego :icon_mrgreen: Edytowane 17 Września 2007 przez bodman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg65 Opublikowano 17 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 troche za drogo dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 troche za drogo dla mnieDo mojego już nic nie dokladasz $. Aha te podnóżki u Bartka to coś około 600zł razem z montażem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg65 Opublikowano 17 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 zdradz jeszcze w jakiej miejscowosci mieszka ten wykonawca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 zdradz jeszcze w jakiej miejscowosci mieszka ten wykonawcaStarachowice :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Priest666 Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Co sie stało że się go pozbyć chcesz? :D ... Szykuje się coś większego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Co sie stało że się go pozbyć chcesz? ;) ... Szykuje się coś większego?Będzie coś 2x większego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Priest666 Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Czekam w takim razie z niecierpliwością na fotki :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi