--maras-- Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Witam, http://img49.imageshack.us/img49/2866/img4846mb5.jpg Oprócz tego pokaz freestylu na skuterach. Zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--maras-- Opublikowano 20 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 (edytowane) Co nikt się nie wybiera co tak cicho :notworthy: Takiego pożegnania lata w Lesznie jeszcze nie było !Lesznotv.pl, Pronet, Klub Cosmos, MStyl Studio Urody oraz MOK zapraszają22 września na Plac przy Centrum Logistycznym Grześkowiak ul.Dekana w Lesznie na wielką imprezę z okazji pożegnania lata 2007 Program imprezy :16.00 Support DJ16.20 Oficjalne otwarcie 16.30 Występ zespołu “ISKIERKI”16.40 Występ zespołu “WIOLINKI”16.50 Występ zespołu “SCHERCO”17.00 Pokaz karate – Stowarzyszenie Kultury Fizycznej SATORI Leszno 17.10 Magazyn “MOJE HOBBY” – zawodnicy LKS SZAWER17.25 Magazyn motoryzacyjny – prezentacja samochodów wystawionych na placu : Opel, Chrysler, Doge, Jeep 17.45 METAMORFOZA – MStyl Studio Urody18.00 Pokaz mody – prezentacja sklepu Pani Bożeny Pokładek18.40 Końcowy efeky metamorfozy18.50 Występ zespołu “MASEŁ” hip-hop19.10 Popisowy pokaz driftingu, palenie gumy, freestyle na jednośladach20.00 Gwiazda wieczoru Francesco Diaz – LOVE PARADE, IBIZA21.00 MEGA LASEROWE SHOW oraz :zabawy dla dzieci, konkursy, turniej gier internetowych, prezentacja samochodów tuningowych oraz wiele innych atrakcji !Patronat medialny : Panorama LeszczyńskaSponsor główny : OPEL GRZEŚKOWIAKSponsor pomocniczy : Gliding Hotel[/qoute] Edytowane 20 Września 2007 przez --maras-- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 ja sie chyba przejade :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Może ja też się przejade ? O której Michał byś jechał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 napiszcie o której, jak znajdę chwilę (ogólnie krucho z czasem) to wlecę, bo to 200m ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 będziemy , a napewno Ja :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 znaczy sie motocyklami sie wybieracie ?moze sie pojawie ale nie wiem bo mam w sumie inne rzeczy do robiebienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 wiadomo ze na moto w taka pogode :D nie wiem jeszcze dokladnie o ktorej, ale pewnie jakos pod wieczor, nie wiem, 18:00? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 no ja moze tez sie wybiore...dajcie znac mi jak bedziecie jechac i wtedy sie pomysli, ale chetnie bym sie przejechala Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys Z750 Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 jo tyz postaram sie wleciec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 ale bedzie lansik :D wszyscy ladnie sprzety umyc! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 no to sluchajcie, na ktora godzine sie umaiwamy pod McDonaldem tradycyjnie?? :biggrin::) Pierun, dobrze godosz...trza sprzety wypucowac :lalag: a kto bedzie mial najbardziej wypindrzonego, blyszczcacego i w ogole swojego rumaka..........................Matys, Matys, Matys!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hehehe :D Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 to moze jak Pierun rzucil 18.00? To moze 17.30 to do 18 wszyscy zjada. Pasi? Jak nie dawac inne propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Ok 17:00 - 17:30 pod MD :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 szkoda, że nie mogę być. polansowałbym się brudnym fazerem bez błotnika :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi