Włochaty Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Tak jak w temacie,powiecie mi jak prawidłowo docierac MZ 150 bo szukałem w googlach i w ogóle ale nic nieznalazłem.Napiszcie mi przez ile km powinienem wolniej jezdzic i z jaka predkoscią.Po ilu km moge odkręcic gaz na max,i czy po szlifie i po wymianie tłoka bedzie mniej paliła,dodam ze tłok juz jest całkowicie wyjechany i cylinder jest porysny i ma straszny prób juz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 (edytowane) to co ty chcesz docierać jak masz zjechany tłok ? http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...9&hl=docieranie szukajka nie gryzie Edytowane 16 Września 2007 przez enduromaster Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Jak będziesz robił szlif to uważaj żeby nie był za ciasny ja tak zatarłem etkę... Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi