Rocco Opublikowano 10 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2003 Widziałem kiedyś gostka na moto z podświetleniem błękitnymi diodami w środku nocy wyglądał demonicznie,zwłaszcza,ze miał zamontowany jakiś przerywacz czasowy,który włączał i wyłączał oświetlenie co kilkadziesiąt sekund. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 10 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2003 Widziałem kiedyś gostka na moto z podświetleniem błękitnymi diodami w środku nocy wyglądał demonicznie,zwłaszcza,ze miał zamontowany jakiś przerywacz czasowy,który włączał i wyłączał oświetlenie co kilkadziesiąt sekund. ooo, to za to napewno by mu się przyczepili.migający niebieski sygnał to chyba raczej nie przejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 23 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2003 Nasz kolega Ocult ma VFR-ę wersja USA i świecą mu się kierunki. Siema !!! Kierunki są podłączone do świateł pozycyjnych. Musisz przerobić oprawki tak jak masz np. na tyle czyli 5W na pozycjach i 21W na stopie. Jak chcesz to Ci napiszę jak dokładnie jak to zrobić.Policja się do tego nie przyczepia, zresztą na badaniu też było spoko.Aha, wersje amerykańskie mają troche inaczej to rozwiązane ponieważ właczając kierunkowskaz wyłącza się na tej strone podświetlenie kierunku. Co podświetlone kierunki dają ??? 1. Lepiej Cię widać !2. Widać ,że jedzie motocykl a nie samochód z przepalnoną żarówką ! Zresztą niech się Maniek wypowie, widział jak to u mnie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 23 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2003 Aha, wersje amerykańskie mają troche inaczej to rozwiązane ponieważ właczając kierunkowskaz wyłącza się na tej strone podświetlenie kierunku.nieprawda.U mnie jak włączam kierunkowskaz to lampka świeći tylko mruga jaśniej, chyba jest dwuwłóknowa żarówka.Wbrew pozorom nie ma problemu z odczytaniem sygnału.Wyraznie widać,że kierunkowskaz jest włączony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bedok Opublikowano 24 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2003 u mnie też świecą z przodu, wygląda to całkiem, całkiem...(po włączeniu kierunkowskazu wyłącza się podświetlenie) A kiedy podjechałem na badanie techniczne to diagnosta tylko stwierdził, że zawsze o takim sprzęcie marzył... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 25 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2003 Aha' date=' wersje amerykańskie mają troche inaczej to rozwiązane ponieważ właczając kierunkowskaz wyłącza się na tej strone podświetlenie kierunku.[/quote']nieprawda.U mnie jak włączam kierunkowskaz to lampka świeći tylko mruga jaśniej, chyba jest dwuwłóknowa żarówka.Wbrew pozorom nie ma problemu z odczytaniem sygnału.Wyraznie widać,że kierunkowskaz jest włączony. No tak ... Masz Kawasaki ... Na amerykę to chyba ninja się nazywa Co ??? A co do żarówki to zawsze przy takim patencie będze żarówka dwuwłóknowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 28 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2003 a tak naprawde w wersji usa motocykli kierunkowskazy swiecace robia za swiatla pozycyjne przednie co jest niezgodne z naszymi przepisami dotyczacymi barwy swiatla pozycyjnego przedniego i gdyby tylko ktos chcial sie przyczepic to by sie przyczepil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 28 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2003 a tak naprawde w wersji usa motocykli kierunkowskazy swiecace robia za swiatla pozycyjne przednie co jest niezgodne z naszymi przepisami dotyczacymi barwy swiatla pozycyjnego przedniego i gdyby tylko ktos chcial sie przyczepic to by sie przyczepil Racja, racja Tylko dlaczego Policja w swoich motocyklach też coś takiego ma ??? Wiem , wiem zaraz napiszesz, że oni moga wszystko :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksu87 Opublikowano 7 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2004 Właśnie zamontowałem sobie takie małe obrysówki zamiast kierunków przednich, jak myślicie przejdzie badanie techniczne bo niedawno się skończyło. :) http://www.pksrybnik.pl/moto/k72.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 7 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2004 A ja tam lubie różne świecidełka... :) Byle bez przesady... Choinek nie lubie ale jakieś gustowne podświetlenie... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 8 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2004 A ja tam lubie różne świecidełka... :D Byle bez przesady... Choinek nie lubie ale jakieś gustowne podświetlenie... :mrgreen: W tym momencie jeżdżę wersją japońską Hondy CB 750 Nighthawk, a ta ma tak samo jak wersja amerykańska podwietlone kierunki. Miałem dość dużo do czynienia z moto prosto z Japnii i nie jest to fakt, ze miałem VFR RC 36 jak i to iż teraz mam CB 750 z kraju kwitnącej czereśni :lol:. Fakt jest taki, że czesc moto z Japonii ma kierunki podświetlone, a czesc nie. Nie wiem od czego to jest uzależnione... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi