Marcel RX Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 OoO mi Tez Pan Piotrek z Nieba spada:D ale jak to jest, Wysylam Cylinder, Wstawiana jest tuleja i odrazu dopasowany jest do tego tlok? jak to wszystko dziala:) czekam na odpowiedz! pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuleY Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 do cylindra dołączasz kartkę i piszesz że chcesz go tulejować i od razu zamówić tłok pod nową tuleję. W efekcie otrzymujesz zestaw gotowy do złożenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123mlody Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Ja również bardzo chwale sobie firme motor-tech moj kumpel tam dawał cylinder 160 do aprili rs rocznik 2000 wykonanie perfekcyjne motorek chodzi jak igielka:) GORĄCO POLECAM!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel RX Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Cylinder wyslalem a jaka beda efekty opisze jak do Mnie powroci;) pzdr! MAm nadzieje ze sie nie zawiode;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi