piterq1991 Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 (edytowane) Witam wszystkich! Po sprzedaży KDX'a przyszedł czas na coś nowego. I oto jest EXC w garażu. Chwale się odrazu jak każdy inny :notworthy:http://bikepics.com/members/piterq1991/ foty sprzęta. Jutro będą nowe lepsze, dziś już było ciemno jak robiłem. Może teraz coś o moto: Kierownica PROTRAPER, sprężyna i lagi, piasty i zębatki w kolorze złotym, zmieniona charakterystyka zawieszenia, czarne magnezowe dekle silnika oraz czarne felgi i rama, listki chroniące przed gałęziami, moduł JD zmieniający charakterystykę pracy silnika, posiadający dwie mapy, wydech FARIOLI, natomiast końcówka DOMA, aluminiowa osłona pod silnik. W moto na wiosnę wymieniony tłok, korba i od tego czasu tylko raz jeżdżony. Silnik ładnie pracuje, wkręca się błyskawicznie, nic nie muli. Jedynie co mam do zrobienia to: jedno łożysko na wahaczu do wymiany bo ma drobny luz, zimeringi w zawieszeniu na przodzie, Światło na tyle nie świeci ani hamulec, licznik nie wskazuje prędkości(chyba to jest nieoryginalny niech ktoś luknie na fotce i sie wypowie bo ja nie mam pojęcia jaki powinien być) i to by było na tyle. Wrażenia z jazdy niesamowite. Do kdx'a to nie ma co porównywać. Tutaj z 3 na kolo idzie a kdx z 2 ledwo co. Nie spodziewałem się, że może być taka różnica w mocy. Nie żałuje zakupu, dałem 7800zł do tego dostałem nówkę oponę na tył michelina, podnośnik pod moto oraz błotnik crossowy na tył. Tak więc myślę, że udany zakup. :notworthy: Lecz to moto ma dla mnie jedna wadę niestety. Pali niesamowicie dużo :biggrin: jak zatankowałem 7l przeleciałem asfaltem 25km jakoś i w terenie ja wiem jakoś 3-4 godz i po paliwie. Jak wy robicie jak lecicie w teren na cały dzień? Bierzecie zapas paliwa ze sobą i jak braknie dolewacie? Pozdrawiam :notworthy: Edytowane 15 Września 2007 przez piterq1991 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor075 Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 (edytowane) gratuluje wyboru i zakupu ,, spalanie faktycznie jest duże ale tak już musi być! :notworthy: Edytowane 15 Września 2007 przez Sikor075 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 to filowy byl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczes Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Eleganckja prosze pana. Niech sie dobrze ujezdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszon Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 jak zatankowałem 7l przeleciałem asfaltem 25km jakoś i w terenie ja wiem jakoś 3-4 godz i po paliwie.I ty jeszcze narzekasz?? Setki tak spalają. :flesje: A moi kumple biorą poprostu 5 litrów już z mieszanką do plecaka i heja w teren. W zupełności wystarcza na cały dzień jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel125r Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Superrrr MOTOCYKL :wink: :lalag: :icon_razz: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czervonyr6 Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Witam wszystkich! Po sprzedaży KDX'a przyszedł czas na coś nowego. I oto jest EXC w garażu. Chwale się odrazu jak każdy inny :smile:http://bikepics.com/members/piterq1991/ foty sprzęta. Jutro będą nowe lepsze, dziś już było ciemno jak robiłem. Może teraz coś o moto: Kierownica PROTRAPER, sprężyna i lagi, piasty i zębatki w kolorze złotym, zmieniona charakterystyka zawieszenia, czarne magnezowe dekle silnika oraz czarne felgi i rama, listki chroniące przed gałęziami, moduł JD zmieniający charakterystykę pracy silnika, posiadający dwie mapy, wydech FARIOLI, natomiast końcówka DOMA, aluminiowa osłona pod silnik. W moto na wiosnę wymieniony tłok, korba i od tego czasu tylko raz jeżdżony. Silnik ładnie pracuje, wkręca się błyskawicznie, nic nie muli. Jedynie co mam do zrobienia to: jedno łożysko na wahaczu do wymiany bo ma drobny luz, zimeringi w zawieszeniu na przodzie, Światło na tyle nie świeci ani hamulec, licznik nie wskazuje prędkości(chyba to jest nieoryginalny niech ktoś luknie na fotce i sie wypowie bo ja nie mam pojęcia jaki powinien być) i to by było na tyle. Wrażenia z jazdy niesamowite. Do kdx'a to nie ma co porównywać. Tutaj z 3 na kolo idzie a kdx z 2 ledwo co. Nie spodziewałem się, że może być taka różnica w mocy. Nie żałuje zakupu, dałem 7800zł do tego dostałem nówkę oponę na tył michelina, podnośnik pod moto oraz błotnik crossowy na tył. Tak więc myślę, że udany zakup. :wink: Lecz to moto ma dla mnie jedna wadę niestety. Pali niesamowicie dużo :evil: jak zatankowałem 7l przeleciałem asfaltem 25km jakoś i w terenie ja wiem jakoś 3-4 godz i po paliwie. Jak wy robicie jak lecicie w teren na cały dzień? Bierzecie zapas paliwa ze sobą i jak braknie dolewacie? Pozdrawiam :banghead: gratuluje fajnego sprzętu szerokości na drogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 26 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 to filowy byl.pewny tego jesteś?? wcale nie podobny do tego co filu mial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azia66 Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 no no sprzęcik niczego, sobie niech dobrze służy :biggrin: i słucha się jeźdżca no no sprzęcik niczego, sobie niech dobrze służy :flesje: i słucha się jeźdżca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi