karolleszcz Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Cześć!Mam problem z rozrusznikiem a dokładnie jak pojezdze i zagrzeje silnik zaraz po jego gaszeniu jak chce odpalić, rozrusznik wyraznie nie ma mocy.Kreci słabo( mam wrazenie że kompresja nie pozwala mu na to).Dodam że w tym roku wymieniłem kabel z zaciskiem plusowym który idzie zaraz od akumulatora, a że nie mogłem zdobyc oryginalnego założyłem nieco cieńsz który podczas odpalania dosc znacznie sie nagrzewa.Czy śednica kabla miałaby tak wielkie znaczenie? Kabel jest o 30%cienszy od oryginalnego.Wspomne jeszcze że rozbierałem rozrusznik i łozyska są ok i szczotki tez. Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Sprawdz jakie masz napiecie akumulatora ze zgaszonym silnikiem i zaplaonym swiatlem glownym. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi