mwichan Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Cześć :biggrin: Mam pytanie czy zdołam sam wymienić rolki? Chodzi mi o to że w opisach doradzają ażeby mieć kompresor i klucz do niego, ja takiego sprzętu nie posiadam i nie wiem czy dam radę. Spytam się jeszcze w serwisie ile za to wezmą. Aha, umiejętności mam, nie najgorsze chyba, ale profesjonalnego sprzętu brak. pzdr PS Rolki w skuterze ofkors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 to wiadome, ze w skuterze. bez pneumata sobie odpusc- bardzo ciezka praca przy zblokowaniu talerzy wariatora. sama wymiana jest banalna i ogranicza sie do wyczyszczenia i wsadzenia nowego na miejsce starego :biggrin: zreszta zobaczysz to sam stwierdzisz. tak czy siak bez oneumata odradzam. pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 13 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 to kicha ;/ no nic szukam kogoś w okolicy kto ma pneumat ;] pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SREX Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 radze ci zebys pojechal do dobrego mechanika najlepiej znajomego i powinien ci to zrobic bezprobemowo. to jest jakies 20min roboty. i tak jak kolega sie przed tem wypowiadal bez pneumata ciezko. pozdro to kicha ;/ no nic szukam kogoś w okolicy kto ma pneumat ;]pzdr no to jedz do jakiegos dobrego mechanika moze ma jakis przyzad ktory zablokuje kolo i popusci ta srube. albo wpadnij do mnie to ci to zrobie;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 jestes ze zdunskiej woli, wiec daleko do mnie(łódź-centrum) nie masz. moze uda mi sie skolowac Ci pneumata na chwile, w sensie ze podjezdzasz do mnie- rozkrecasz- daje ci pneumata i robisz wszystko przy mnie. jesli cos to sobota wieczor lub niedziela. jakby cos to wal na pw. pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 (edytowane) da się bez , poprzez płaski śrubokręt i dobre, mocne miejsce w obudowie. śrubokrętem blokujesz zębatkę startera i odkręcasz nasadowym nakrętkę wału i po problemie :flesje: teoretycznie pneumat jest bezpieczniejszy ale może się zdarzyć że upieprzy część wału gdzie jest nakrętka :icon_razz: (ale to się raczej nie zdarza jeśli było bez patentów przykręcone) p.spneumata ma każdy wulkanizator Edytowane 13 Września 2007 przez enduromaster Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 14 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Dzięki za odpowiedzi, i dzięki magneto za propozycję. Gadałem ze znajomym diagnostą, i mają w okręgowej stacji kontroli wszysto, przy trasie do Zduńskiej Woli, ale może podejdę do gościa bo trzy domy dalej mam mechanika, to zagadam po sąsiedzku ;] Jak coś to się będę odzywał. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi