Daniel RG Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Skoro tak to ja sie moge tez dolaczyc..... tylko ze motor niepewny po wypadku jaki mial miejsce w Wolczynie :flesje: i nie wiem czy sie dokolatam moim pierdopędem.... a co do terminu to ja moge w zasadzie bez roznicy ( piatek sobota niedziela ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 to może przyszły weekend?tylko należało by tam zadzwonić i się dowiedzieć, czy będzie otwarte itp.Jest tam jakaś kawiarenka, co by się czegoś ciepłego napić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Piotreek jeśli myslisz o tym grodzie żeby tam zrobić zakoczenie to zapomnijcie. Tam nie ma jeszcze zadnej kawiarni bo tam caly czas trwają prace wykonczeniowe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 No to lipa. Ma ktoś jakieś inne propozycje? Albo termos i do boju :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek01 Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Ja mam bardzo dobrą propozycje,a dokładnie Bogacica. Ja mam bardzo dobrą propozycje,a dokładnie Bogacica.Jest tam staw dość dużej wielkości a na środku jest wysepka i mostek przez który można na nią przejść.koło stawu jest bar (robią tam czasami wesela)więc można coś kupić.dookoła stawu są ławki.Na przeciwko stawu jest dom dziecka więc można by było tam skoczyć.Bogacica jest ok.4,5 km od Kluczborka więc niedaleko.Pomyślcie o tym miejscu ja tylko daje pomysł.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Przed chwilą wróciłem z tego grodu. Odpada - dojazd straszny, nie wyobrażam sobie tam jechać jakimś cruiserem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek01 Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 no szkoda ze to nie odpali ale może w tej Bogacicy zrobić zakończenie bo jest tam naprawdę fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarrider Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 To jak robimy bo ja teraz mam 2 weendy wolne od wykładów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 ja mam non stop zapierdziel, raczej nie dam rady, ale kto wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Kurna, ja cały czas siedze w Opolu i mam okazyjny dostep do internetu. Ja nie mam czasu i mozliwości na zorganizowanie czegokolwiek, ze tak powiem, to na gotowe bym chętnie przyjechał, bo taka imprezka powinna sie odbyć. Jesli ktoś ma więcej czasu, może by poszukał jakiejś fajnej miejscówki, najlepiej jak najszybciej, żeby można było na moto podjechać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Ja nie koncze sezonu bo dopiero zaczne:-)chyba za miesiac dopiero zalegalizuje maszyne:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 A moze by tak coś w ten długi weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek01 Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 No by mi pasowało ale jak coś to sobota niedziela i najlepiej niedaleko kluczborka to bym na rowerku przyjechał bo motorek na razie rozebrany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuKu Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Co ty masz z tym rowerem. Tera czekamy na otwarcie sezonu bo już raczej po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek01 Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Na razie mógłbym na rowerku przyjechać bo motorek będzie na wiosnę poskładany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi