Waldi Opublikowano 8 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 uwzglednimy to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Marcin, bedziesz stawial kielbaske Waldiemu? :icon_question: :icon_twisted: :icon_question: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 chcial bym sie spotkac pogadac poniewaz mam pare problemow a mysle, ze bedzie ktos w stanie dac dobra rade. Czwartek jest dobrym terminem. Kladiusz, Belgu kto jeszcze z Wawy ? Marcin dobry plan.Hmm... na lotnisku musze byc o 19.45 (praca) i pewnie mi sie tam zejdzie do 2 godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Waldi prawie całe ognisko było z wawy nie pamiętasz gościny w lesie kabackim. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Mam tez tylu znajomych a nikt sie nie odezwal :|Kto ci powiedzial, ze jestesmy Twoimi znajomymi? * :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 9 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Pamietam wszystko Listek. Specjalnie przyjechalem samochodem 150km zeby zobaczyc Was :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi