Igor Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 ale panna naprawde fajna :crossy:Nie rób apetytu tylko zaproponuj wycieczkę do Borek. I zdjęcie będzie można zrobić, i porozmawiać, i ..... :icon_biggrin: pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 17 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Igor dobrze prawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 i przy okazji wpierdziel dostac od Mariolki, tak?o co to to nie! :icon_twisted: jeszcze mi moja facjata mila... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 i przy okazji wpierdziel dostac od Mariolki, tak?o co to to nie! :icon_twisted: jeszcze mi moja facjata mila...Belgu, nie bądź mientki :bigrazz: Powiedz że to dla kolegów ............ tfu..................dla kolegi :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Belgu, nie bądź mientki :biggrin: Powiedz że to dla kolegów ......... tfu.........dla kolegi :wink:odezwal sie ten co z kaloryferem jest za pan-brat :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 ..................dla kolegi :biggrin:Dzięki, Klaudio, za tak wielką troskę o mnie :P :biggrin: .pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Nie tylko w Warszawie trudno o lokum:http://www.gazetawyborcza.pl/1,75478,4487427.html Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 17 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 brutalna prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 ja mysle ze normalnosc, chcesz tanio w Wawie , to Praga Pln, Brodno, Targowek - ze wzrostem "prestizu" dzielnicy wzrasta cena najmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 18 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 to nie jest normalne, taki sam cyrk w Krakowie.Mam opcje wynajmu pokoju na Pradze za 250zl. Jednak jest to stara kamienica, stare okna, tam wszystko staro wyglada. Ale zdecydowalem sie :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 to nie jest normalne, taki sam cyrk w Krakowie.Mam opcje wynajmu pokoju na Pradze za 250zl. Jednak jest to stara kamienica, stare okna, tam wszystko staro wyglada. Ale zdecydowalem sie :|to na wiosne bedziemy sasiadami bo przeprowadzam sie na ul. Jagiellonskaniedaleko Florianskiej i Targowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 to nie jest normalne, taki sam cyrk w Krakowie.Mam opcje wynajmu pokoju na Pradze za 250zl. Jednak jest to stara kamienica, stare okna, tam wszystko staro wyglada. Ale zdecydowalem sie :|I dobrze, na Studiach poznasz ludzi i pewnie za jakiś czas coś razem w kilka osób wynajmiecie lub znajdziesz laske z mieszkaniem i sie do niej przeprowadzisz :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 ja mysle ze normalnosc, chcesz tanio w Wawie , to Praga Pln, Brodno, Targowek - ze wzrostem "prestizu" dzielnicy wzrasta cena najmuJeżeli rozważałbym zamieszkanie na Pradze, to tylko w okolicach dworca Warszawa Wschodnia - SKM-ka pod nosem i blisko do Tarboru. ;) Gwoli pocieszenia dla szukających mieszkania w Warszawie, Krakowie czy jakimkolwiek polskim mieście: w Japonii, nosząc się z zamiarem wynajmu chociażby najskromniejszej klitki, należy liczyć się z koniecznością wyłożenia równowartości pięciu miesięcznych czynszów (kaucja - 2 miesiące [do zwrotu, jeżeli nie spowoduje się zniszczeń], "wynagrodzenie" dla właściciela/pośrednika - 2 miesiące [przepada]; czasem udaje się z tego trochę urwać). Tak więc, przykładowo, szukając lokum za 500 USD, należy mieć odłożone ok. 2500 USD. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Olsen, ale to jest wszystko do ustalenia, szczególnie wysokość kaucji, ale wynagrodzenie dla pośrednika to zazwyczaj 1 czynsz miesięczny a nie 2-a ;) Takie kwoty o których ty mówisz to tylko przy dużych i luksusowych mieszkaniach ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Olsen, ale to jest wszystko do ustalenia, szczególnie wysokość kaucji, ale wynagrodzenie dla pośrednika to zazwyczaj 1 czynsz miesięczny a nie 2-a :D Takie kwoty o których ty mówisz to tylko przy dużych i luksusowych mieszkaniach ;)Niekoniecznie. W przypadku dużych miast (Tokyo, Osaka) często tyczy to się także ciasnych klitek bez żadnych wypasów, oferujących minimum komfortu niezbędnego do normalnego funkcjonowania (albo i tego nie :biggrin: ). Oczywiście można dobrze trafić, bez takich wymogów, ale trzeba dobrze poszukać i mieć łut szczęścia (albo znajomego parającego się obrotem nieruchomościami ;) ). Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi