pack84 Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 to zalezy kiedy gasnie. jak masz go zimnego i dasz gazu to moze zgasnąć. przynajmniej mój tak ma. nie da sie jezdzić u mnie bez ssania na nierozgrzanym silniku. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_ns Opublikowano 14 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 własnie jak dodam gazu na zimnym tak się dzieje a te 24 litry sa z rezerwa czy jest do tego jeszcze rezerwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 24 litry to całkowita pojemność zbiornika paliwa. Rezerwa to 5,5 litra.Uprzedzę Twoje następne pytanie :buttrock: i napiszę, że spalanie powinno wynosić 5,5-6,5 litra. Średnio przyjmuje się 6 l/100 km.hikor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Hikor nie czytaj ludziom w myślach :] Nirch chłopak pyta to nie zbłądzi:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcio Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Sorki, że nie do końca w temacie, ale skoro mowa o Bigu to mam takie pytanie: Czy jest w nim czego szukać pod siedziskiem? Tzn. czy jest tam jakakolwiek przestrzeń na klamoty?Pytam, bo coraz cieplej sam myślę o dużej dr-ce :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pack84 Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 hmmm z tego co wiem big ma jakis schowek w ogonie nad lampą, mylę się ? moja 650 ma pod kanapą miejsce na oryginalne kluze - i dokladnie tyle wchodzi, nic wiecej:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Nie mylisz się. W BIG-u jest schowek w osłonie tylnej lampy. Niestety niezbyt duży.hikor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_ns Opublikowano 15 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Właśnie miałem się spytać o spalanie :] ale jednak menczy mnie to strzelanie w tłumnik czy to jest normalne co trzymam go na wyższych obrotach i schodze strzela w tłumik dwa razy zdażyło mi się ze zgasł i ostatnio cos wachaja mu się obroty tzn spadły jak był rozgrzany to trzymał ok 2 tys 1,8 ( na oko ) a teraz 1,5 tys mógł się tak sam rozregulować ?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutomb Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Właśnie miałem się spytać o spalanie :] ale jednak menczy mnie to strzelanie w tłumnik czy to jest normalne co trzymam go na wyższych obrotach i schodze strzela w tłumik dwa razy zdażyło mi się ze zgasł i ostatnio cos wachaja mu się obroty tzn spadły jak był rozgrzany to trzymał ok 2 tys 1,8 ( na oko ) a teraz 1,5 tys mógł się tak sam rozregulować ?? pozdrawiamJa bym zaczal od wymiany filtrow, zwlaszcza powietrza, nastepnie wyczyscil gazniki i sprawdzil w jakim sa stanie jego podzespoly. Zwroc uwage na stan gumek. Kolejna sprawa to wlasciwe ustawienie poziomu paliwa (jest troche zabawy) i skladu mieszanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi