emiel3 Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Witam.Tak jak w temacie problem z chłodzenie. Przed napisaniem posta rozebrałem moto przepłukałem cały układ, nic nie dało dalej gotuje wode po przejechaniu 2km :/ puniej wyciagnołem termostat i nic nie pomoglo to samo. Sprawdzilem wirniczek czy dziaala ok kreci sie...noo wsumie to juz nie wiem co to moze byc. Macie jakies pomysly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Odkręć korek od chłodnicy i odpal moto, musi być widać obieg płynu, przy dodaniu gazu płyn powinien aż wybijać. Zobacz czy wszystkie węże są ciepłe. Na razie chyba tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emiel3 Opublikowano 9 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 robilem tak i wzbija plyn weze sie grzeja, chlodnica tez ale nie dostaje wlasciwej temperatury tak mysle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 a odpowietrzyłeś :buttrock: chłodnica drożna ? często po przepłukaniu układy chłodnica kończy swój żywot :crossy: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lon_91 Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 miałem coś podobnego jak psize autor tematu. Tylko ja robiłem remont silnika i po wyciagnieciu silnika powkladalem szmaty w dziury aby nie powlatywalo tam syfu. i niestety zapomnialem jedenj wyciagnac poniewaz weszla za dalego. I nastepnie szmata owinela sie wokół pompki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emiel3 Opublikowano 12 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 WitamPrzeczyściłem wszystkie węże i nic nie dało były czyste chłodnica tak samo://// już nie wiem co może być....czy uszczelka pod głowica ma jakiś wpływ na to? Podsuńcie jakiś pomysł...:banghead: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 czy glowica nie byla zakladana na silikon? pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emiel3 Opublikowano 13 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Była...taki już kupiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audioterrorysta Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Jesli łowica była zakłądana na silikon, to namiar silikonu mógł zatkać kanały wodne. Trzeba zdjąć głowicę i sprawdzić, przy okazji kupić nową uszczelkę. Niewiem co jest założone pod cylindrem; uszczelka czy również silikon. Jesli to drugie, to wypadałoby go również wymienić. Jest z tym trochę delikatnej roboty, ale jak trzeba to trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi