KingRider Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 A no fajna...Następnym razem usiąść nawet pozwolę :wink: Powiem Ci i to całkiem obiektywnie, że to świetna maszyna :icon_mrgreen: bardziej sportowa niż turystyczna, chociaż na dalsze podróże też sprawia przyjemność. Zapakować się da radę, nawet przy kobiecym wymaganiom-jak się chce to można. Pali mało, przy dynamicznej jeździe 6l/100km- więc tylko wsiadać z bananem na twarzy i... :crossy: Wszystko zależy jaki styl jazdy preferujesz. Gdzieś chyba pisałeś, że chciałbyś desmo o sportowym charakterze nadające się do turystyki, a brałeś pod uwage ST? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 28 Czerwca 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 szkoda, że te archiwalne fotki już nie działają... staryyy temat, ale dla mnie wciąż świeży, tak jak Duca kochałem, tak kocham :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 W temacie Ducati ogólnym jest sporo o St'kach, warto poczytać.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Kinga, piszesz jak byś mi zaraz chciała zaoferować ją na sprzedaż :bigrazz: A na poważnie, to usiadłem na Madasowej 750SS,ale On ma prostą kierę, a Ty chyba oryginalne clip-on'sy, zgadza się? ST raczej odpada, wolał bym bardziej jakiegoś SS'a (bardziej się skłaniam ku 900), albo coś z kultowej już linii 916/748 :buttrock: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Hm...Sprzedaż? narazie jest bezcenna :wink: Tak, ja mam oryginalną kierownice. Jeśli chodzi o linie 916/748 to zupełnie inna bajka, a przede wszystkim KM między nogami :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi