Skocz do zawartości

Ślub - 15 września - Radom

pestek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Dzieki za fotki... Ladnie sie prezentujemy ;) hihihi...

PS Fotka 169 i 170 nie zaladowaly sie do konca.

Kamil

Z fotkami wszysko OK tylko chyba transfer zabija stronke. Darmowe serwery maja ostre ograniczenia przesyłu danych, jak wejdzie pare osob jednoczesnie to lipa. ;) Tym bardziej ze zdjecia wrzucilem w sporej rozdzielczosci zeby wszyscy mogli sie poznac z daleka ;)

Hmmm... Słuszna koncepcja...tylko to sie podejmie "zawidowania" tą "substroną"?

Ktoś sie znajdzie, ale jak narazie zadałem pytanie tu http://forum.motocyklistow.pl/Zakladanie-subforu-t83855.html i odpowiedź admina nie jest zbyt nastrajająca.

Wygląda na to że nas niema.

Pozdrawiam :biggrin:

w jednej minucie napisaliśmy... Jest tak jak mówiłam, za mało nas :biggrin:

no w jednej hehe, mało nas to fakt - ale dlaczego, może przez uciążliwe przeszukiwanie całego forum, czasu szkoda. Na marginesie Kalisz i Siedlce też ma niewielu forumowiczów :) Jestem zazdrosny :)

Równiez jestem za naszym subforum. Za kazdym razem szukam Radomia na górze, jakos tak odruchowo i biorac pod uwage kilka aktywnych tematów odnosnie naszego miasta w ostatnim czasie wydaje mi sie to zasadne. W tej chwili juz widac ze nie bedziemy na koncu jesli chodzi o ruch na subforum.

No a ogromna zaleta jest to ze bedzie mozna szybko dotrzec nawet do starszych tematów.

Ciekawe czy mozna by przeniesc toczace sie dyskucje od razu na subforu, bo sa chyba 4 aktywne.

Pzdr,

to pozostaje nam nic innego jak gadac i gadac i walczyc o swoje starajac sie przy tym o jakies posilki bo w pare osob nie damy rady za wiele zdzialac...

Karlo gratulacje i duzo szczescia zycze, mowie o slubie rzecz jasna :) lepiej pozno niz wcale, widzialem sie ostatnio z miom bratem i mowil o jakims slubie Karola, skojarzylem ze na forum widzialem kogos takiego, dales sie Pawlowi przejechac na swojej cb 500... radom jest taki maly :)

PS poszukuje jakiegos moto w granicach 5-6tys, turystyka-sport albo sport

• 1 miesiąc temu...

nie chce nic mowic ale kolega do dnia dzisiejszego nie wrzucil filmiku...

wiem, wiem, moja wina, na usprawiedliwienie napisze tylko tyle, ze dopiero od tygodnia mam film z oryginalna sciezka dzwiekowa (bo z podkaldem muzycznym to chyba byscie nie chcieli - maszyn prawie nie słychać).

W miedzyczasie przesiadłem sie na nowego kompa i na mim chce sie zaczac bawic w obrabianie, przycinanie go do takiej formy zeby dał sie wrzucic na jakis serwer. Niestety ostatnio mam taki nawał pracy :P , ze nawet na forum ponad 2 tygodnie nie zagladałem.

Ale pamietam o tym i mysle ze w najblizszym czasie juz sie tym zajmę ;). Tym bardziej ze trzeba sobie bedzie jakos rekompensowac brak jazdy (Was tez tak wqrfia ta pogoda ;) , a to dopieo poczatek niesezonu :P )