styka Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Dzieki za fotki... Ladnie sie prezentujemy :) hihihi...PS Fotka 169 i 170 nie zaladowaly sie do konca.Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pestek Opublikowano 9 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Dzieki za fotki... Ladnie sie prezentujemy ;) hihihi...PS Fotka 169 i 170 nie zaladowaly sie do konca.KamilZ fotkami wszysko OK tylko chyba transfer zabija stronke. Darmowe serwery maja ostre ograniczenia przesyłu danych, jak wejdzie pare osob jednoczesnie to lipa. ;) Tym bardziej ze zdjecia wrzucilem w sporej rozdzielczosci zeby wszyscy mogli sie poznac z daleka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 (edytowane) :crossy: może by tak pomyśleć o założeniu subforum "Radom" - czasu szkoda na szukanie po wątkach? :icon_mrgreen: Edytowane 15 Października 2007 przez jojo41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 zgadzam sie z tym zeby cos takiego stworzyc, ulatwi to nam troche porozumiewanie sie i zaoszczedzi czasu na szukaniu danego watku... jestem zapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zagrad Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Hmmm... Słuszna koncepcja...tylko to sie podejmie "zawidowania" tą "substroną"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Wydaje mi sie ,ze jest nas mało uzytkujacych to forum i mody moga sie nie zgodzic na subforum.jesli codziennie ktos sie odezwie to nasze bedzie na wierzchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Hmmm... Słuszna koncepcja...tylko to sie podejmie "zawidowania" tą "substroną"? Ktoś sie znajdzie, ale jak narazie zadałem pytanie tu http://forum.motocyklistow.pl/Zakladanie-subforu-t83855.html i odpowiedź admina nie jest zbyt nastrajająca.Wygląda na to że nas niema.Pozdrawiam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 w jednej minucie napisaliśmy... Jest tak jak mówiłam, za mało nas :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 w jednej minucie napisaliśmy... Jest tak jak mówiłam, za mało nas :biggrin: no w jednej hehe, mało nas to fakt - ale dlaczego, może przez uciążliwe przeszukiwanie całego forum, czasu szkoda. Na marginesie Kalisz i Siedlce też ma niewielu forumowiczów :) Jestem zazdrosny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 A ja uważam że jest nas coraz więcej, może Dominik jednak nas zauważy :notworthy: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pestek Opublikowano 16 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Równiez jestem za naszym subforum. Za kazdym razem szukam Radomia na górze, jakos tak odruchowo i biorac pod uwage kilka aktywnych tematów odnosnie naszego miasta w ostatnim czasie wydaje mi sie to zasadne. W tej chwili juz widac ze nie bedziemy na koncu jesli chodzi o ruch na subforum.No a ogromna zaleta jest to ze bedzie mozna szybko dotrzec nawet do starszych tematów.Ciekawe czy mozna by przeniesc toczace sie dyskucje od razu na subforu, bo sa chyba 4 aktywne.Pzdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 to pozostaje nam nic innego jak gadac i gadac i walczyc o swoje starajac sie przy tym o jakies posilki bo w pare osob nie damy rady za wiele zdzialac... Karlo gratulacje i duzo szczescia zycze, mowie o slubie rzecz jasna :) lepiej pozno niz wcale, widzialem sie ostatnio z miom bratem i mowil o jakims slubie Karola, skojarzylem ze na forum widzialem kogos takiego, dales sie Pawlowi przejechac na swojej cb 500... radom jest taki maly :) PS poszukuje jakiegos moto w granicach 5-6tys, turystyka-sport albo sport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 nie chce nic mowic ale kolega do dnia dzisiejszego nie wrzucil filmiku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pestek Opublikowano 21 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 nie chce nic mowic ale kolega do dnia dzisiejszego nie wrzucil filmiku...wiem, wiem, moja wina, na usprawiedliwienie napisze tylko tyle, ze dopiero od tygodnia mam film z oryginalna sciezka dzwiekowa (bo z podkaldem muzycznym to chyba byscie nie chcieli - maszyn prawie nie słychać).W miedzyczasie przesiadłem sie na nowego kompa i na mim chce sie zaczac bawic w obrabianie, przycinanie go do takiej formy zeby dał sie wrzucic na jakis serwer. Niestety ostatnio mam taki nawał pracy :P , ze nawet na forum ponad 2 tygodnie nie zagladałem.Ale pamietam o tym i mysle ze w najblizszym czasie juz sie tym zajmę ;). Tym bardziej ze trzeba sobie bedzie jakos rekompensowac brak jazdy (Was tez tak wqrfia ta pogoda ;) , a to dopieo poczatek niesezonu :P ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 :biggrin:czekamy na filmik, bo te dłuugie nudne wieczory to chociaz forum nam wypełnia, a ta pogoda to dla mnie MORDOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi