Maderick Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Witam i proszę o pomoc, a mianowicie poszukuje kurtki, która nadawała by się zarówno do jazdy najlepiej z wyjmowanymi protektorami,a jednocześnie może by jej używać na co dzień chodzi mi głównie o zimę. co polecacie? cena najlepiej do 700 zł z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel125r Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Osobiście używam kurtki od producenta (FUNT) jak w sygnaturce jest napisane i na codzień chodzi się w niej całkiem całkiem, protektory oczywiście można wyjąć, podpinke w lato można odpiąć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 hmm... sam obecnie jestem na etapie poszukiwania kurtki (z konieczności), wczorajszego wieczora jeszcze jakoś nie zdążyłem zapoznać się ze wszystkim, co oferuje w zakresie wiedzy o kurtkach archiwum naszego forum. jakieś 4 strony, szukając tylko po słowie "kurtka" w temacietak więc proponuję najpierw poczytać, co mieli ludzie w przeszłości do powiedzenia na temat kurtek, a potem zadawać pytanie. tak na dobrą sprawę jeśli AFAIR było na forum info od przynajmniej 2 osób, że użytkują kurtkę na moto i zimą...jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maderick Opublikowano 6 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Osobiście używam kurtki od producenta (FUNT) jak w sygnaturce jest napisane i na codzień chodzi się w niej całkiem całkiem, protektory oczywiście można wyjąć, podpinke w lato można odpiąć :icon_mrgreen: a z ciekawości którego modelu używasz? jest wystarczająco ciepła na zimę czy musiałeś kupić dodatkową cieplejszą podpinkę? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi