Chrapacz Opublikowano 30 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2003 Jezdze wlasnie na Hondzie VT 1100 Spirit - kocham JĄ :lol: hehehehe. Hmm, nie widuje zbyt wielu takich modeli. Opinie o niej slyszalem ostatnio rozne. Macie jakies doswiadczenia z takim skarbem ? Pozdro,Chrapcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomo Opublikowano 20 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2004 Witam... Ja też od końca ubiegłego sezonu jeżdżę Shadowką 1100 Spirit... :) Powiem krótko -- maszynka cudo... :( Z niecierpliwością czekam na rozpoczęcie sezonu, bo... sami wiecie!!! :( Pozdrowionka... PS. Szukam manuala do VT1100 Spirit, bo poprzedni właściciel go zgubił... ;) Czy możesz mi pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vpower Opublikowano 21 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2004 Witam. Co do opinii na temat Spirita - jak to Honda - tylko plusy. Tylko nie rozumiem jednego - po co w Hondzie Shadow zmniejszyli moc o 18 KM??? ;) Cholerne normy dotyczące spalin. Reszta super - klang, wygląd, no i niezawodność. Osobiście wolę mój model ale na temat gustów się nie dyskutuje. Pozdrawiam. Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
telemis Opublikowano 21 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2004 Witam. Co do opinii na temat Spirita - jak to Honda - tylko plusy. Tylko nie rozumiem jednego - po co w Hondzie Shadow zmniejszyli moc o 18 KM??? ;) Cholerne normy dotyczące spalin. Reszta super - klang' date=' wygląd, no i niezawodność. Osobiście wolę mój model ale na temat gustów się nie dyskutuje. Pozdrawiam.[/quote'] Kwestia wyglądu rzeczywiście zależy od gustu -- na pewno spirit wygląda "lżej"... Ale niezawodność -- jak najbardziej... Jeździłem wcześniej Shadowem VT 700 C z 86 roku i po tylu latach wciąż oczarowywał swoją sprawnością... A klang... No cóż, zależy od wydechów... 8) PS. "telemis" i "tomo" to ten sam JA... z powodu problemów z logowaniem musiałem utworzyć dwa konta, ale korzystał będę z konta "telemis"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki Opublikowano 21 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2004 Ja posuwam Shadowką VT 750 C2 już od dwóch sezonów i jestem zaje***cie zadowolony, Ostatnoa w wakacje byłem w Grecji, zrobiłem 9100 km i nawet grama oleju nie wzieła, pozatym sprzęt niezawodny i wart zaufania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vpower Opublikowano 22 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2004 To właśnie charakteryzuje Honde - trwałość i niezawodność. Kto raz pozna tę markę na ogół nie narzeka (chyba, że ma pecha i trafi na zarżniętego sprzęta). Pozdrawiam. Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 10 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2004 Hondy nigdy nie miałem, ale co do niezawodności to mogę to potwierdzić na badzie doświadczeń motocykli kolegów. NIe oszczędzać na oleju filtrach i robić to dokładnie i systematycznie, a honda na bank odpłaci się niezawodnością. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vpower Opublikowano 12 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2004 NIe oszczędzać na oleju filtrach i robić to dokładnie i systematycznie, a honda na bank odpłaci się niezawodnością. Święte słowa - nic dodać, nic ująć. Pozdrawiam. Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi