tomeczek151 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Jeżeli będziecie oragnizaować wspólny wypad na wiosnę to ja sie pisze niedługo przyjedzie moto i można będzie się pobujać. Znacie jeszcze jakieś miejsca do pojeżdzenia w okolicach opola, oprócz poligonu w winowie bo go chuba każdy zna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Jest tu ktos co teraz jeszcze smiga ? Pogoda czasami dopisuje, moznaby gdzies sie umowic, bo u mnie to w zasadzie sam po okolicy musze smigac niestety. Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nissan556 Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Witam no ja już w sobotę i w niedziele śmigałem złapałem pierwsza gumę i brakło mi paliwa ale było ciekawie Jeździ ktoś z endurowców wokół Olesna WALCE albo jakieś inne lasy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 W przyszłą sobotę lecimy ze znajomymi w trasę po okolicy (od Suchego Boru do Suchego Boru, m.in. przez Rozwadzę i Górę Świętej Anny - non stop lasy i teren jakiś). Jeżeli ktoś chętny to niech da znać, wyjeżdżamy raczej z rana ze Strzelec,a powrót zależnie od chęci - trasa jest na cały dzień ~130km. Pozdro :buttrock: Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Jak kupie moto to się zgadamy i polatamy razem :crossy:. Póki co szukam maszyny ale ciężko znaleźć coś w przyzwoitym stanie :/ Duża ekipa, jakie maszyny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Kupuj sprzęta i się umówimy na jakiś grubszy wypad :bigrazz: Że cięzko o coś w dobrym stanie to ja wiem aż za dobrze niestety.. U mnie ekipa małoliczna i niestabilna niestety :/ W ciężkim terenie na ogół latam sam,bo tak to np w sobote jadą ze mną dwie afryki + dominator 350. Kilka osób planuje zakup to może na wiosne/lato będzie u mnie więcej osób. Pozdro :crossy: Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Maszyna w garażu :P) Mogę zaczynać sezon :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Noo gratuluje sprzęta ;) Teraz tylko czekać na pogode i może się uda gdzieś razem wyskoczyć, mimo że mamy dość kawałek do siebie :) Pozdro :) Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Maszyny do busa / na przyczepke i raz u mnie, raz u was. Albo gdzieś po środku fajna miejscówka może jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Po srodku raczej nie znam terenow :/ Moze siedzi tu ktos z jakiegos innego miejsca opolskiego i znac cos fajnego ?U Ciebie jest jakas ekipa do latania ? I masz jakies fajne tereny w okolicy ? Bo ode mnie to w zasadzie wszedzie trzeba dojechac,zeby fajnie polatac. W okolicy tylko kilka fajnych miejsc jest. W tym roku niby szybko ma sie ocieplic to mysle,ze szybko bedzie pogoda,zeby sie zgadac na latanie :icon_twisted: Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Zależy jak rozumiesz fajne tereny do latania? Tzn czego oczekujesz? Ekipa hmm, no to tak: ja jestem, CRASH z tego forum na DR350, kumpel na Aprili RX125 oraz jest ekipa z Kluczborka ale oni głównie śmigają po torze chociaż też robią takie wypady w teren, przeprawówki. To jak z tym terenem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 16 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 (edytowane) Panowie! Odezwijcie się coś! Maszyny gotowe do sezonu? Nie zapomnieliście jak się lata? :icon_mrgreen: Kto z forum, z województwa opolskiego, lata na enduro niech się odezwie ;)P.S.Sorry za post pod postem Edytowane 16 Marca 2008 przez Mr.Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 No fajne tereny to takie,zeby po prostu byla frajda jakas z latania po nich :DMoja maszyna nawet nie zapadla w sen zimowy,wiec w zasadzie gotowa caly czas do latania. Bym mial transport to bym wpadl tam do was, ale raczej ciezko z tym bedzie poki co :/ Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 30 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Sezon w pełni. Lata ktoś w terenie?Pzdr, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włochaty Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Witam. Tak na dobrą sprawe to ja mieszkam dość niedaleko od Macka. Jakieś 50km. Jak bym pogadał dobrze z ojcem to moze by mnie podwiózł do Ciebie Maciek i byś mnie oprowadził u siebie troche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi