Skocz do zawartości

Może by coś zorganizować

KuKu
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Pomysł świetny. Jesień długa...póki co pogoda fatalna ale kto wie, kto wie... :P liczę że pogoda się poprawi! Ale pomysł naprawdę bardzo dobry, popieram w 100%. Dodam że pewnego razu jak byłem w Łodzi to w manufakturze łódzcy motocykliści przewozili chętnych za dowolną opłatę(ale minimum chyba było 5zł?) i pieniążki zebrane powędrowały też na szlachetny cel(dom dziecka, ciężko chore młode dzieci, poszkodowani w wypadkach itd.) Ale takie coś to już raczej na przyszły sezon, chociaż jak pisałem wcześniej jesień długa i może nas pozytywnie(słońcem i ciepłem zaskoczyć). Dobrym pomysłem przy takiej akcji(przewożenie osób za kase, i robienie zdjęć na moto) będzie też akcja pobierania krwi.

Pzdr, Maciek

fakt zarówno pomysł jak i czyn jest świetny i wielkoduszny ale ja w tym sezonie nie wydołam jest zimno ale to można przemóc kombinezon mam ale mam juz zjaraną opone z tyłu i w tym sezonie będe jeździł tylko wokoło ''komina'' no i tylko na memento mori a pozatym jeszcze z prawkiem do tyłu jestem,ale przyszły sezon jaknajbardziej!!

Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 --->

Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450

zajebiscie ... nareszcie cos ruszyło :0 pomysł PIERWSZA KLASA :) 2008 trzeba bedzie planowac :) a puzniej przejsc do realizacji :) Dom Dziecka jest również w Za olesnem jak się jedzie w strone Strzelec Oposlkich... tylko nie pamietam jak sie ta wioska nazywa... okolo 5/10 km. od olesna

Zdecydowanie przyszły sezon. Może jakaś okazja, powiedzmy przed wielkanocą? Oddanie krwi, zbiórka pieniędzy poprzez przewożenie chętnych, do tego jakies pokazy żeby takowych chętnych zgromadzić, i przewiezienie ich do domu dziecka (tam też powozić dzieciaki, dac im posiedzieć na motorkach, może nawet zrobić sobie z nimi ognisko) :)

Temat jest rozwojowy i do dogadania, ale zdecydowanie na przyszły sezon. Nie mniej jednak lepiej zaplanowac wszystko wcześniej.

Jak dla mnie - lepiej 1.06, sierpień a szczególnie jego końcówka może być troszkę za zimna na np. ognisko, a 1 czerwca to szczególny dzień dla dzieciaków i lepiej właśnie wtedy im coś takiego zorganizować, niech czują, że to naprawdę ich święto.

Edytowane przez WilkONY

Witam!

Właśnie się dowiedziałem o tym, że w Bąkowie jest młodzież w wieku 16 lat i starsza, więc może lepiej było by do Bogacicy pojechać tam są mniejsze dziedziaczki, które by sie bardziej cieszyły!! To tylko propozycja