KuKu Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Witam!!Może My motocykliści z Opolskiego powinniśmy zorganizować coś np odwiedzić jakiś dom dziecka itd piszcie propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 W Bąkowie jest dom dziecka. Pomysł szczytny, ale w tym sezonie to raczej nie wypali, bo już jest zimno i mało czasu. Pomyślimy na przyszły rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuKu Opublikowano 4 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 no w następnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Pomysł świetny. Jesień długa...póki co pogoda fatalna ale kto wie, kto wie... :P liczę że pogoda się poprawi! Ale pomysł naprawdę bardzo dobry, popieram w 100%. Dodam że pewnego razu jak byłem w Łodzi to w manufakturze łódzcy motocykliści przewozili chętnych za dowolną opłatę(ale minimum chyba było 5zł?) i pieniążki zebrane powędrowały też na szlachetny cel(dom dziecka, ciężko chore młode dzieci, poszkodowani w wypadkach itd.) Ale takie coś to już raczej na przyszły sezon, chociaż jak pisałem wcześniej jesień długa i może nas pozytywnie(słońcem i ciepłem zaskoczyć). Dobrym pomysłem przy takiej akcji(przewożenie osób za kase, i robienie zdjęć na moto) będzie też akcja pobierania krwi. Pzdr, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek01 Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 No bardzo dobry pomysł ,ale to raczej w przyszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylu 1989 Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 fakt zarówno pomysł jak i czyn jest świetny i wielkoduszny ale ja w tym sezonie nie wydołam jest zimno ale to można przemóc kombinezon mam ale mam juz zjaraną opone z tyłu i w tym sezonie będe jeździł tylko wokoło ''komina'' no i tylko na memento mori a pozatym jeszcze z prawkiem do tyłu jestem,ale przyszły sezon jaknajbardziej!! Cytuj Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don_Corleone Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 zajebiscie ... nareszcie cos ruszyło :0 pomysł PIERWSZA KLASA :) 2008 trzeba bedzie planowac :) a puzniej przejsc do realizacji :) Dom Dziecka jest również w Za olesnem jak się jedzie w strone Strzelec Oposlkich... tylko nie pamietam jak sie ta wioska nazywa... okolo 5/10 km. od olesna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkONY Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Zdecydowanie przyszły sezon. Może jakaś okazja, powiedzmy przed wielkanocą? Oddanie krwi, zbiórka pieniędzy poprzez przewożenie chętnych, do tego jakies pokazy żeby takowych chętnych zgromadzić, i przewiezienie ich do domu dziecka (tam też powozić dzieciaki, dac im posiedzieć na motorkach, może nawet zrobić sobie z nimi ognisko) :) Temat jest rozwojowy i do dogadania, ale zdecydowanie na przyszły sezon. Nie mniej jednak lepiej zaplanowac wszystko wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Taka akcja mogła by się odbyć w sierpniu. Zrobiło by się ściepę na jakieś pomoce szkolne - zaszyty długopisy i każdy mógł by przywieźć jakieś maskotki - to dla tych młodszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek01 Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Dobry pomysł Piotreek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkONY Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 (edytowane) Jak dla mnie - lepiej 1.06, sierpień a szczególnie jego końcówka może być troszkę za zimna na np. ognisko, a 1 czerwca to szczególny dzień dla dzieciaków i lepiej właśnie wtedy im coś takiego zorganizować, niech czują, że to naprawdę ich święto. Edytowane 6 Września 2007 przez WilkONY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuKu Opublikowano 7 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Witam!Właśnie się dowiedziałem o tym, że w Bąkowie jest młodzież w wieku 16 lat i starsza, więc może lepiej było by do Bogacicy pojechać tam są mniejsze dziedziaczki, które by sie bardziej cieszyły!! To tylko propozycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek01 Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 No lepiej do tych młodszych dzieci będą sie bardzie cieszyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Stanowczo do tych młodszych, dla niech to większa frajda pooglądać, posiedzieć a nawet poplecaczkować na motocyklach niż dla takich 16 latków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarrider Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Jestem za, swoją ekipę zbiorę to jest ok 20 osób :buttrock::) można coś zorganizować , a wam pogoda straszna przecież my są twardzi ja uwielbiam jesienią jeździć ale jak jest słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi